PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1314866" data-attributes="member: 83469"><p>Selamlar olsun öncelikle yazdığın yazı beni incitti , burada kimseye hakaret etmedim bi kişi hariç oda yanlış anladı esasında , burada toplasan 20 kişiyiz kimsenin sizleri dağıtmak gibi bi niyeti olduğunu sanmıyorum, doğru bildiklerimizi arkadaş gördüğüm sizlere görüşlerimi beyan etmek bi zorunluluk benim nazarımda dost tavsiyesi dinlerim fakat kimse bana akıl veremez , sizde öyle olmalısınız , okursun ister beğenirsin ister beğenmezsin , burası serbest bi mecraysa herkes görüşünü özgürce söylemeli, face veya başka biyerdede paylaşım yapıyorum çok aktif olmamakla bakabilirsin burda okduğu gibi ordada kimseye hakaret etmem, bana da hakaret edilmesine izin vermem, davar dır tosun dur bu gibi sözler size yakışmadı, benim samimiyetimden şüphe duyanlar benim yazımı okumaz, benim sizlere zararım var ise , adam yerine koyacağım onkişinin sözü yeterli, istenmediğim yerde durmam.fakat burda iyi arkadaşlar edindim yalan yok , batır, semsamer, wallace , bgfarm, murat 19 , celal, gardo, cemal,ismaik17 abim sayın hocamız , recepaga,ümit, volkan ve görüştüğüm , diğer dostlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ,niyeti halis olan hekese teşekkür ederim benden kolay kurtulamazsınız burada benim dostlarım var ancak bunlardan gelecek herşeye razıyım, kimse kendini burada derebey sanmasın , vede afaroza kalkmasın niyetim kimsenin kefini kaçırmak değil, benim size gösterdiğim edebi sadece sizden görmek isterim ben doğru bildiğim yolda sonuna kadar giderim beğenmeyen benim yorumuma bakmaz hertürlü görüşe açığım.hayırlı günler dilerim,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1314866, member: 83469"] Selamlar olsun öncelikle yazdığın yazı beni incitti , burada kimseye hakaret etmedim bi kişi hariç oda yanlış anladı esasında , burada toplasan 20 kişiyiz kimsenin sizleri dağıtmak gibi bi niyeti olduğunu sanmıyorum, doğru bildiklerimizi arkadaş gördüğüm sizlere görüşlerimi beyan etmek bi zorunluluk benim nazarımda dost tavsiyesi dinlerim fakat kimse bana akıl veremez , sizde öyle olmalısınız , okursun ister beğenirsin ister beğenmezsin , burası serbest bi mecraysa herkes görüşünü özgürce söylemeli, face veya başka biyerdede paylaşım yapıyorum çok aktif olmamakla bakabilirsin burda okduğu gibi ordada kimseye hakaret etmem, bana da hakaret edilmesine izin vermem, davar dır tosun dur bu gibi sözler size yakışmadı, benim samimiyetimden şüphe duyanlar benim yazımı okumaz, benim sizlere zararım var ise , adam yerine koyacağım onkişinin sözü yeterli, istenmediğim yerde durmam.fakat burda iyi arkadaşlar edindim yalan yok , batır, semsamer, wallace , bgfarm, murat 19 , celal, gardo, cemal,ismaik17 abim sayın hocamız , recepaga,ümit, volkan ve görüştüğüm , diğer dostlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ,niyeti halis olan hekese teşekkür ederim benden kolay kurtulamazsınız burada benim dostlarım var ancak bunlardan gelecek herşeye razıyım, kimse kendini burada derebey sanmasın , vede afaroza kalkmasın niyetim kimsenin kefini kaçırmak değil, benim size gösterdiğim edebi sadece sizden görmek isterim ben doğru bildiğim yolda sonuna kadar giderim beğenmeyen benim yorumuma bakmaz hertürlü görüşe açığım.hayırlı günler dilerim, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt