PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Dereli Tavukçuluk....kubota m7040
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 451223" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: Dereli Tavukçuluk....kubota m7040</strong></p><p></p><p>yahya abi burda duralım işte ben çalıştığım köylerde ekmek bile isteyemeyen çoğu zaman aç gezen bir adamım biz ben bilader ve babam üçümüz bir çalışıyoruz mal alacağmız zaman 3 müz bir çıkıp alıp oturuyruz yerimize biz yaşıtlarımız tatile giderken köye bulgur çekmeye gidiyoruz memur diğer arkadaşlar cumartesi pazar yatarken biz tarlamıza gidiyorum 7 senelik memurum maaşımın 4 de birini keara kısam 40 bin eder oda kubonun yarı parası ayrıca zatende 50 bin bankaya borcum var yahya abi....ayrıca en iyi kadastrocu kadastrosunu yaptığı köye tekrar gidebilendir ben her yaptığım köye gidebilirim ....tamam kapımda şu an m 8540 ım var ama mutfağımda dolabım boş........ az yeriz eskilerimizi diker giyeriz borcumuzu öderiz .....durum bu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 451223, member: 24598"] [b]Ynt: Dereli Tavukçuluk....kubota m7040[/b] yahya abi burda duralım işte ben çalıştığım köylerde ekmek bile isteyemeyen çoğu zaman aç gezen bir adamım biz ben bilader ve babam üçümüz bir çalışıyoruz mal alacağmız zaman 3 müz bir çıkıp alıp oturuyruz yerimize biz yaşıtlarımız tatile giderken köye bulgur çekmeye gidiyoruz memur diğer arkadaşlar cumartesi pazar yatarken biz tarlamıza gidiyorum 7 senelik memurum maaşımın 4 de birini keara kısam 40 bin eder oda kubonun yarı parası ayrıca zatende 50 bin bankaya borcum var yahya abi....ayrıca en iyi kadastrocu kadastrosunu yaptığı köye tekrar gidebilendir ben her yaptığım köye gidebilirim ....tamam kapımda şu an m 8540 ım var ama mutfağımda dolabım boş........ az yeriz eskilerimizi diker giyeriz borcumuzu öderiz .....durum bu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Dereli Tavukçuluk....kubota m7040
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt