PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklemelerdeki Kesintiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 523705" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Desteklemelerdeki Kesintiler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hesaplarda görünmez. Köylere icmal diye listeler asılır burada herkesin alacağı rakam kimlik bilgileri vs yazar buradaki rakam desteklenen alan veya ürün * dekar veya kg başına belirlenen tutardır. </p><p>Ayrıca yem bitkileri desteklemeside bugün hesaba yatmış fakat benim 1500 tl lik kısmına sulama kredisinin yaklaşık 3900 tl taksidi nedeni ile bloke konmuş ödeme tarihi eylül ayı hiç gecikmem yok geçen sene erken ödemem var üstelik. Sinirle bankaya gittim bana temlk imzaladınız istediğimiz zaman istediğimiz kadarına bloke koyabiliriz dediler. Kesintileri sordum anlattığına göre tarım bakanlığı ... kişiye ... kadar ödeyin diyor, hazine müsteşarlığı gelir vergisini bu rakamdan düşüp ziraat bankası gen müd gönderiyor banka hizmet komisyonunu kesip kalanı hesaba geçiyor.</p><p>yem bitkileri desteğindeki almam gereken (icmalde yazan) 3000,41 tl hesabıma yatan rakam 2940,4 tl kesintiler oranı %2 mazot gübrede %3,9</p><p>sonuç araştırmaya devam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 523705, member: 20560"] [b]Ynt: Desteklemelerdeki Kesintiler[/b] Hesaplarda görünmez. Köylere icmal diye listeler asılır burada herkesin alacağı rakam kimlik bilgileri vs yazar buradaki rakam desteklenen alan veya ürün * dekar veya kg başına belirlenen tutardır. Ayrıca yem bitkileri desteklemeside bugün hesaba yatmış fakat benim 1500 tl lik kısmına sulama kredisinin yaklaşık 3900 tl taksidi nedeni ile bloke konmuş ödeme tarihi eylül ayı hiç gecikmem yok geçen sene erken ödemem var üstelik. Sinirle bankaya gittim bana temlk imzaladınız istediğimiz zaman istediğimiz kadarına bloke koyabiliriz dediler. Kesintileri sordum anlattığına göre tarım bakanlığı ... kişiye ... kadar ödeyin diyor, hazine müsteşarlığı gelir vergisini bu rakamdan düşüp ziraat bankası gen müd gönderiyor banka hizmet komisyonunu kesip kalanı hesaba geçiyor. yem bitkileri desteğindeki almam gereken (icmalde yazan) 3000,41 tl hesabıma yatan rakam 2940,4 tl kesintiler oranı %2 mazot gübrede %3,9 sonuç araştırmaya devam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklemelerdeki Kesintiler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt