PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklerde aslan payı Diyarbakırın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 366444" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Desteklerde aslan payı Diyarbakır’ın</strong></p><p></p><p>Konuyu siyasete kaçırmayalım arkadaşlar. Benim ev arkadaşım Diyarbakırlı. Benimde önceden Diyarbakırlılara karşı bir antipatim vardı fakat Süleymanla tanışınca bun düşüncelerim değişti. Biz Diyarbakırı sanki dışlıyoruz gibi geliyor bana. Türkiye sınırları içinde mi kalıyo Diyarbakır evettt. Fakat adamlar kürdistan diye kaflarında bir plan kurmuşlar. Diyarbakırıda başkentleri yapmılar. Şimdi biz Diarbakırı dışlarsak ne olur. Adamların işine gelir. Arkadaşlar ordaki insanların hepsi PKKlı değil. Oranın nüfusu 1 milyonu geçik. % 3-4 lük bir kısmı PKK sempatizanı. Ama ne oluyo ufacık bir çamur suyu bulandırıyor. Oralara belki çok yardım yapılıyor bunun nedenleri arasında ordaki BDP barajını yıkmaktır. Adamlar seçim günü sandığın başında bekliyor senin attığın oyu görüyor ve bir gün evvel evine gelip bize oy vereceksin diye tehtid ediyor. Ama aralarından korkmayanlar da gözleri önünde hangi partiyi istiyorsa ona veriyor. lütfen hep kendi cebimiz gidiyor açısından bakmayalım. Ha bende çok karşıyım benim vergilerimle ordakilerin bedava yaşamasından ama bunlar zamanla çözülecek işlerdir. Hep siyaseten yapılan yorumlara baktım. Ama sesimi çıkarmadım. Arkadaşlar biz artık öyle olmuşuzki kendi cebimizi düşünüyoruz. Milli bir düşüncemiz kalmamış gibi davranıyoruz. Sözde çok milliyetçi oluyoruz devletimize çok bağlıyız. Türkiyenin dışa olan borcu ne kadar dı. Türkiyenin başbakanı Abd başkanın yanında el pençe hazır olda dururken bir de şimdi bakın. Ben AKP ci değilim buna dikkat edin fakat bu olanları görmezden gelmiyorum. Kim yaptıı bugğne kadar bunları. Ya yapacakken susturuldu yada balka yollarla götürüldü. Ama bakın şimdi bunlar yapılıor ve dünki olayda göstergesi yani karanlık güçler ilerlemesini istemiyr ülkemizin. Benzin 4.2 tl oldu mazot zamlandı. En pahalı mazotu alıyoruz ama biz alırken ülkemizin dışa olan borcuda yavaş yavaş azalıyor. Eskiden imf den habire borç para alınırdı. bizle dalga geçmeye başlamışlardı. şimdiki duruma bakın. Ve dış siyasette başarılı adımlar emin bir şekilde atılıyor. Şu an Türkiyeye dışardan bakıldığnda hızlanmasındaki artışı göreceksiniz. Tabiki tarafsız bir gözle bakınca. Ben düşüncelerimi söyledim yanlış olduğunuda biliyorum burda siyaset konuşulmasını istemeyenlerin başlarında geliyorum ama dayanamadım artık. Madem biz gerçekten miliyetçiyiz lafla değil. zaman biraz kendi açımızdan değilde bütün olarak bakalım. Biraz sabredelim. Belki bir şeyler başarılır. Ve ülkemizde o avrupa ülklerinden ileri seviyeye erişir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 366444, member: 919"] [b]Ynt: Desteklerde aslan payı Diyarbakır’ın[/b] Konuyu siyasete kaçırmayalım arkadaşlar. Benim ev arkadaşım Diyarbakırlı. Benimde önceden Diyarbakırlılara karşı bir antipatim vardı fakat Süleymanla tanışınca bun düşüncelerim değişti. Biz Diyarbakırı sanki dışlıyoruz gibi geliyor bana. Türkiye sınırları içinde mi kalıyo Diyarbakır evettt. Fakat adamlar kürdistan diye kaflarında bir plan kurmuşlar. Diyarbakırıda başkentleri yapmılar. Şimdi biz Diarbakırı dışlarsak ne olur. Adamların işine gelir. Arkadaşlar ordaki insanların hepsi PKKlı değil. Oranın nüfusu 1 milyonu geçik. % 3-4 lük bir kısmı PKK sempatizanı. Ama ne oluyo ufacık bir çamur suyu bulandırıyor. Oralara belki çok yardım yapılıyor bunun nedenleri arasında ordaki BDP barajını yıkmaktır. Adamlar seçim günü sandığın başında bekliyor senin attığın oyu görüyor ve bir gün evvel evine gelip bize oy vereceksin diye tehtid ediyor. Ama aralarından korkmayanlar da gözleri önünde hangi partiyi istiyorsa ona veriyor. lütfen hep kendi cebimiz gidiyor açısından bakmayalım. Ha bende çok karşıyım benim vergilerimle ordakilerin bedava yaşamasından ama bunlar zamanla çözülecek işlerdir. Hep siyaseten yapılan yorumlara baktım. Ama sesimi çıkarmadım. Arkadaşlar biz artık öyle olmuşuzki kendi cebimizi düşünüyoruz. Milli bir düşüncemiz kalmamış gibi davranıyoruz. Sözde çok milliyetçi oluyoruz devletimize çok bağlıyız. Türkiyenin dışa olan borcu ne kadar dı. Türkiyenin başbakanı Abd başkanın yanında el pençe hazır olda dururken bir de şimdi bakın. Ben AKP ci değilim buna dikkat edin fakat bu olanları görmezden gelmiyorum. Kim yaptıı bugğne kadar bunları. Ya yapacakken susturuldu yada balka yollarla götürüldü. Ama bakın şimdi bunlar yapılıor ve dünki olayda göstergesi yani karanlık güçler ilerlemesini istemiyr ülkemizin. Benzin 4.2 tl oldu mazot zamlandı. En pahalı mazotu alıyoruz ama biz alırken ülkemizin dışa olan borcuda yavaş yavaş azalıyor. Eskiden imf den habire borç para alınırdı. bizle dalga geçmeye başlamışlardı. şimdiki duruma bakın. Ve dış siyasette başarılı adımlar emin bir şekilde atılıyor. Şu an Türkiyeye dışardan bakıldığnda hızlanmasındaki artışı göreceksiniz. Tabiki tarafsız bir gözle bakınca. Ben düşüncelerimi söyledim yanlış olduğunuda biliyorum burda siyaset konuşulmasını istemeyenlerin başlarında geliyorum ama dayanamadım artık. Madem biz gerçekten miliyetçiyiz lafla değil. zaman biraz kendi açımızdan değilde bütün olarak bakalım. Biraz sabredelim. Belki bir şeyler başarılır. Ve ülkemizde o avrupa ülklerinden ileri seviyeye erişir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklerde aslan payı Diyarbakırın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt