PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklerde aslan payı Diyarbakırın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kobra47" data-source="post: 712252" data-attributes="member: 13540"><p><strong>Ynt: Desteklerde aslan payı Diyarbakırın</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ben şu an tarlada römorkun gölgesinden sizlere kucak dolu. Sevgiler inanin her şey anlatildıği gibi değil şu anda işletiğim kendim arazim 930 dönüm 465 dönümde icar almişim bunun 600 dönümü pamuk diğer kalanı buğday ve 115 dönümdr arpa var her denrée kirsal kalkinmaya başvurduğum Halde sadece bir tane 22 lik özdöken alabilmişiz 4 senedir damla sulama hibelerine başvurmama rağmen faydalanmadim ve 5 yilik faizsiz krediye başvurdum bir daire bir dükan ve araziyi ipotek etirerek yapabildik oda macerasi ayri hirsiz her yerde hirsizdir diyarbakirdada batidada kötü niyetliler yokmu çok iyi niyetlilerde yokmu oda çok sistem burda herkesi esir almiş niye diyeceksiniz şimdiye kadar devleti dolandiranlar hep girişken atak zekali sayilirdi bu devir yeni yeni bitiyor tarlada olduğum için fazla yazamiyorum akşama bu konuyu konuşalim bakin malatyadan bir dost aradi bir polis arkadaşin tayini çikmiş 2 gün boyunca arabamla gezdirdim misafir etim ev bulduk yerleştirdik . valahide öcü değiliz bilahide değiliz sistemin çikari için hepimizi bir birimize öyle tanitmişlar keşke imkaniniz olsaydida diyarbakir gelseydiniz ve diyarbakir hakinda fikirleriniz değişse ve değişir bakin avukat amcam var yaşi 80 şu anda izmirde. Karşiyaka mavişekir denilen yerde o hep anlatir dedemle oturmuşlar dedem vasiyet etmiş şu partiye oy vermeyin amcam sormuş niye eskiden yani1950lerde cumhurbaşkani diyarbakir dan mardine gidermiş yapilan emir bu yol üzerinde bulunan kasaba köylerde insan gözükmiyecek hayvan görünmiyecek ve bütün evlerin cadeye bakan taraflari kireçlenecekmiş bunlari ihlal edenler büyük cezaya çarpilacakmiş dedem amcama söylüyor amcam diyorki belki burdaki valinin kaymakamisn şuçu. Onlar belki yapiyordur cumhurbaşkaninin haberi yoktur dedem diyor haklısın diyelim ama bu cumhurbaşkanı hiçmi merak etmedimi bu kadarr yol geldim ne bir insan gördüm sen onu boşver hayvandami yok diye amcama sormuş amcamda verecek cevap bulamadıği için haklısın demiş kimse yanliş anlamasin yanlişliklar yokmu çok hepimizin kötüye kötü diyemilme cesaretini kendimizde bulmaliyiz iyi niyetli işlerde cok su istimaler oluyor ne yaziki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kobra47, post: 712252, member: 13540"] [b]Ynt: Desteklerde aslan payı Diyarbakırın[/b] Arkadaşlar ben şu an tarlada römorkun gölgesinden sizlere kucak dolu. Sevgiler inanin her şey anlatildıği gibi değil şu anda işletiğim kendim arazim 930 dönüm 465 dönümde icar almişim bunun 600 dönümü pamuk diğer kalanı buğday ve 115 dönümdr arpa var her denrée kirsal kalkinmaya başvurduğum Halde sadece bir tane 22 lik özdöken alabilmişiz 4 senedir damla sulama hibelerine başvurmama rağmen faydalanmadim ve 5 yilik faizsiz krediye başvurdum bir daire bir dükan ve araziyi ipotek etirerek yapabildik oda macerasi ayri hirsiz her yerde hirsizdir diyarbakirdada batidada kötü niyetliler yokmu çok iyi niyetlilerde yokmu oda çok sistem burda herkesi esir almiş niye diyeceksiniz şimdiye kadar devleti dolandiranlar hep girişken atak zekali sayilirdi bu devir yeni yeni bitiyor tarlada olduğum için fazla yazamiyorum akşama bu konuyu konuşalim bakin malatyadan bir dost aradi bir polis arkadaşin tayini çikmiş 2 gün boyunca arabamla gezdirdim misafir etim ev bulduk yerleştirdik . valahide öcü değiliz bilahide değiliz sistemin çikari için hepimizi bir birimize öyle tanitmişlar keşke imkaniniz olsaydida diyarbakir gelseydiniz ve diyarbakir hakinda fikirleriniz değişse ve değişir bakin avukat amcam var yaşi 80 şu anda izmirde. Karşiyaka mavişekir denilen yerde o hep anlatir dedemle oturmuşlar dedem vasiyet etmiş şu partiye oy vermeyin amcam sormuş niye eskiden yani1950lerde cumhurbaşkani diyarbakir dan mardine gidermiş yapilan emir bu yol üzerinde bulunan kasaba köylerde insan gözükmiyecek hayvan görünmiyecek ve bütün evlerin cadeye bakan taraflari kireçlenecekmiş bunlari ihlal edenler büyük cezaya çarpilacakmiş dedem amcama söylüyor amcam diyorki belki burdaki valinin kaymakamisn şuçu. Onlar belki yapiyordur cumhurbaşkaninin haberi yoktur dedem diyor haklısın diyelim ama bu cumhurbaşkanı hiçmi merak etmedimi bu kadarr yol geldim ne bir insan gördüm sen onu boşver hayvandami yok diye amcama sormuş amcamda verecek cevap bulamadıği için haklısın demiş kimse yanliş anlamasin yanlişliklar yokmu çok hepimizin kötüye kötü diyemilme cesaretini kendimizde bulmaliyiz iyi niyetli işlerde cok su istimaler oluyor ne yaziki [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Desteklerde aslan payı Diyarbakırın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt