PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Deutz 4080 e pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagrgn" data-source="post: 1255968" data-attributes="member: 80997"><p>Ya agroplus da deutz o da deutz aralarında 80-90 milyar var ve neden 4080 e böyle diyorsunuz daha açıklayıcı olursanır sevinirim.</p><p>Not: 4-5 yıldır steyr768 var bizde yani çok fazla tecrübem yok traktörde, genelde traktörle olan işleri babam yapar bakım sulama hasat tarlaryla ilgili herşeye ben bakarım. Bu deutz lar bayadır hoşuma gidiyor biraz para da geçti elimize alalım dedim hem yakıtı da az olur, bizim steyr kara toprakda belki 3-3,5 lt ye kadar çıkıyo yakıtı, deutz yakıt tasarruflu ve hoşuma gidiyor diye alalım dedik zaten bilgi almak için de sordum. Bu konuda bilgili abilerden isteğim bu konuda daha detaylı bilgi verirler ve yol gösterip tavsiye verirlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagrgn, post: 1255968, member: 80997"] Ya agroplus da deutz o da deutz aralarında 80-90 milyar var ve neden 4080 e böyle diyorsunuz daha açıklayıcı olursanır sevinirim. Not: 4-5 yıldır steyr768 var bizde yani çok fazla tecrübem yok traktörde, genelde traktörle olan işleri babam yapar bakım sulama hasat tarlaryla ilgili herşeye ben bakarım. Bu deutz lar bayadır hoşuma gidiyor biraz para da geçti elimize alalım dedim hem yakıtı da az olur, bizim steyr kara toprakda belki 3-3,5 lt ye kadar çıkıyo yakıtı, deutz yakıt tasarruflu ve hoşuma gidiyor diye alalım dedik zaten bilgi almak için de sordum. Bu konuda bilgili abilerden isteğim bu konuda daha detaylı bilgi verirler ve yol gösterip tavsiye verirlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Deutz 4080 e pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt