PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Deutz 4080 e pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagrgn" data-source="post: 1256049" data-attributes="member: 80997"><p>Abim anlıyorum seni de allah razı olsun yardımcı oluyorsun da case 75 var benim en yakın arkadaşımda silaj balya yapıyorlar ona da bindim yakıtı ölçtük filan çok yakıyo abi baya çok yakıyo motor 1-1,5 yaşında yani açılmış öyle ilk 200 saatte çok yakar desek öyle de değil mesela nh 106 lık ithal var bizim köyde arkadaşta o silajda 3.3 -3.5 lt yakıyo verim 6-7 ton da bu case ci arkadaş yan köyde onların yerler daha zayıf 5 ton verimi olan mısır silajında 5-5.5 lt yakıyo yani çok abi. Onların topraklar kum yine bile dönümde bizim steyr den aşağı yakmıyo yani bana da çok dediler case nh jd diye ama böyle bakıyorum yakıt ölçüyoruz hep yok abi baya çok yakıyolar yani bizim 35 yaşındaki satsan 15 milyar anca edecek steyr den bile fazla yakıyolar çoğu yerde. Bak abi bizim civar 10 köyde belki 500 tane traktör vardır, bu 500 traktörün içinde 10 tane deutz ya vardır ya yoktur ve çoğu da baya yakınım 3 ünde 4075 var 2 tane agrofarm var (kaçlık tam bilmiyorum) 3 tane eski deutz lardan var (2000-2010 yılları arası olanlardan), 3 tane de 4065 var , 1 tane de 3045 var. Bunların içinde sadece 3045 olan memnun değil satacaktı o traktörü belki satmıştır bilmiyorum. Kalan hepsi çok memnun abi hatta 4075 i olan 1 tanede 4065 aldı sonradan çok memnun kalmış yani yakıt olarak da . Ama herkes çekiniyo deutz dan herkes çok iyi makine der mesela bizim burda ama hiçbiri almaz nh alır case alır jd alır. Yani üniversite tercihi yaparken bunkadar gerilmedim yeminle [emoji28] hala işin içinden çıkamadık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagrgn, post: 1256049, member: 80997"] Abim anlıyorum seni de allah razı olsun yardımcı oluyorsun da case 75 var benim en yakın arkadaşımda silaj balya yapıyorlar ona da bindim yakıtı ölçtük filan çok yakıyo abi baya çok yakıyo motor 1-1,5 yaşında yani açılmış öyle ilk 200 saatte çok yakar desek öyle de değil mesela nh 106 lık ithal var bizim köyde arkadaşta o silajda 3.3 -3.5 lt yakıyo verim 6-7 ton da bu case ci arkadaş yan köyde onların yerler daha zayıf 5 ton verimi olan mısır silajında 5-5.5 lt yakıyo yani çok abi. Onların topraklar kum yine bile dönümde bizim steyr den aşağı yakmıyo yani bana da çok dediler case nh jd diye ama böyle bakıyorum yakıt ölçüyoruz hep yok abi baya çok yakıyolar yani bizim 35 yaşındaki satsan 15 milyar anca edecek steyr den bile fazla yakıyolar çoğu yerde. Bak abi bizim civar 10 köyde belki 500 tane traktör vardır, bu 500 traktörün içinde 10 tane deutz ya vardır ya yoktur ve çoğu da baya yakınım 3 ünde 4075 var 2 tane agrofarm var (kaçlık tam bilmiyorum) 3 tane eski deutz lardan var (2000-2010 yılları arası olanlardan), 3 tane de 4065 var , 1 tane de 3045 var. Bunların içinde sadece 3045 olan memnun değil satacaktı o traktörü belki satmıştır bilmiyorum. Kalan hepsi çok memnun abi hatta 4075 i olan 1 tanede 4065 aldı sonradan çok memnun kalmış yani yakıt olarak da . Ama herkes çekiniyo deutz dan herkes çok iyi makine der mesela bizim burda ama hiçbiri almaz nh alır case alır jd alır. Yani üniversite tercihi yaparken bunkadar gerilmedim yeminle [emoji28] hala işin içinden çıkamadık [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Deutz 4080 e pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt