PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 410 dt alınır mı?Nasıl?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KaraMurat" data-source="post: 806211" data-attributes="member: 30061"><p>Selam.Babadan kalma Ford 3600 ve kendime ait Tümmosan 5550 çiftçeker var.irkaç senedir çiftçiliğe ağırlık vermeye başladım ve 55-60 beygir traktör bana yeter gibi geldi.Ama şimdi icar ve parasıyla nadas vs tarla işletme bir hayli arttı ve traktörüm ufak gelmeye başladı.Değilse tümocandan memnunum.Bu traktörleri verip bir-iki yıllık Deutz 410dt düşünüyorum.senelik 150 dekar sulu,350-400 dekar kuru ve 150-200 römorkluk toprak ,harfiyatişleri var. ilerde de taş toplama veya kırma makinası düşünüyorum....80-90beygir yani deutz 410 bu işlere uygun mu?yakıtı ve yedek parça durumu nasıl?Yoksa uğraşma git bi New Holland td85 al mı diyorsunuz? ??*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KaraMurat, post: 806211, member: 30061"] Selam.Babadan kalma Ford 3600 ve kendime ait Tümmosan 5550 çiftçeker var.irkaç senedir çiftçiliğe ağırlık vermeye başladım ve 55-60 beygir traktör bana yeter gibi geldi.Ama şimdi icar ve parasıyla nadas vs tarla işletme bir hayli arttı ve traktörüm ufak gelmeye başladı.Değilse tümocandan memnunum.Bu traktörleri verip bir-iki yıllık Deutz 410dt düşünüyorum.senelik 150 dekar sulu,350-400 dekar kuru ve 150-200 römorkluk toprak ,harfiyatişleri var. ilerde de taş toplama veya kırma makinası düşünüyorum....80-90beygir yani deutz 410 bu işlere uygun mu?yakıtı ve yedek parça durumu nasıl?Yoksa uğraşma git bi New Holland td85 al mı diyorsunuz? ??*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 410 dt alınır mı?Nasıl?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt