PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 5g serisi saat ayarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Berkaykbta" data-source="post: 1246645" data-attributes="member: 75236"><p>Toplam da derinlik ayarı,hassasiyet ayari,yükseklik ve indirme hızı ayari olmak üzere 4 ayar var. </p><p> Derinlik ayarından başlıyım anlatmaya. Ben 5090 G kullanıyorum 4 14 pulluk takıyorum derinlik ayarını 3 te kullanıyorum. Tabi benim için ideal bu,siz taktığınız pulluğa gore, işlemek istediğiniz derinliğe göre kendiniz ayarlarsınız. Derinlik ayari yeşil ve kırmızı renkli. Usteki yeşil kırmızıya geçiyor. Ayari kırmızı ile yapıyorum bu sabit ayar oluyor ondan sonra bazen tarlanjn yerine göre kaldırmak veya biraz daha batırmak istiyorsam yeşili çeviriyorum sonra tekrar eski ayara getirmek için kırmızıya geçiriyorum bunları yaparken rakamlara bakmaya gerek kalmıyor.Kırmızı olmasaydı eski ayara getirmek için bakıp çevirmem gerekirdi.</p><p></p><p> Derinlik ayari ile ayarliyabildigimiz bir şey daha var oda yolda kollarin amortisör gibi sallanmasi. Böylece arkadaki ekipman vurma yapmıyor yaylana yaylana gidiyor kullanım zevkli oluyor. Arka camı açtığınızda tıs tıs sesini duyabiliyorsunuz. Şimdi bunun nasıl ayarlandiğına gelirsek.Stop düğmesine basılı tutup kolları kilitliyoruz ve derinlik ayarını sona çekiyoruz son 8 olması lazım. Siz basılı tutup kilitlemezseniz traktör 20km/h i geçince kendi otomatik olarak kilitliyor zaten. Ayarlaninca oklar ekipman yaylanırken yanıp sönüyor. Derinlik ayari ile ilgili anlatcaklarim bu kadar .</p><p></p><p> Hassasiyete gelirsek. Derinliği ayarladiktan sonra hassayeti ortaya doğru çevirin genelde ortada hassasiyet güzel çalışıyor. Oklar yanıp sönüyorsa hassasiyet çalışıyordur.</p><p></p><p> Yükseklik ayari ve hız ayari için anlatılcak bir şey yok. Bir yükseligi biri hızı ayarlıyor adlari gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berkaykbta, post: 1246645, member: 75236"] Toplam da derinlik ayarı,hassasiyet ayari,yükseklik ve indirme hızı ayari olmak üzere 4 ayar var. Derinlik ayarından başlıyım anlatmaya. Ben 5090 G kullanıyorum 4 14 pulluk takıyorum derinlik ayarını 3 te kullanıyorum. Tabi benim için ideal bu,siz taktığınız pulluğa gore, işlemek istediğiniz derinliğe göre kendiniz ayarlarsınız. Derinlik ayari yeşil ve kırmızı renkli. Usteki yeşil kırmızıya geçiyor. Ayari kırmızı ile yapıyorum bu sabit ayar oluyor ondan sonra bazen tarlanjn yerine göre kaldırmak veya biraz daha batırmak istiyorsam yeşili çeviriyorum sonra tekrar eski ayara getirmek için kırmızıya geçiriyorum bunları yaparken rakamlara bakmaya gerek kalmıyor.Kırmızı olmasaydı eski ayara getirmek için bakıp çevirmem gerekirdi. Derinlik ayari ile ayarliyabildigimiz bir şey daha var oda yolda kollarin amortisör gibi sallanmasi. Böylece arkadaki ekipman vurma yapmıyor yaylana yaylana gidiyor kullanım zevkli oluyor. Arka camı açtığınızda tıs tıs sesini duyabiliyorsunuz. Şimdi bunun nasıl ayarlandiğına gelirsek.Stop düğmesine basılı tutup kolları kilitliyoruz ve derinlik ayarını sona çekiyoruz son 8 olması lazım. Siz basılı tutup kilitlemezseniz traktör 20km/h i geçince kendi otomatik olarak kilitliyor zaten. Ayarlaninca oklar ekipman yaylanırken yanıp sönüyor. Derinlik ayari ile ilgili anlatcaklarim bu kadar . Hassasiyete gelirsek. Derinliği ayarladiktan sonra hassayeti ortaya doğru çevirin genelde ortada hassasiyet güzel çalışıyor. Oklar yanıp sönüyorsa hassasiyet çalışıyordur. Yükseklik ayari ve hız ayari için anlatılcak bir şey yok. Bir yükseligi biri hızı ayarlıyor adlari gibi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 5g serisi saat ayarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt