PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 6206 aranıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boost26" data-source="post: 377485" data-attributes="member: 30745"><p><strong>Ynt: Deutz 6206 aranıyor</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ule dalga mı geçiyosun sen yok İşbora al yok Enter al diye... noo*-*- belki hayatında işbora 4000A kullanmamışındır bile bizim vardı.blok yardık tarlada.vites karışması dışında bi haltı olmuyordu. harmandan harmana vites tamir takımı yeniliyoduk 4-5 farklı adam binince traktöre oluyor böyle.</p><p>Bütün traktörlerle aynı sorunu yaşayabilirsin ben daha önce aldıgım 8073ü bir ögretmenden aldım garaj traktörüydü 4-5 sene hiç tarlaya koşulmamış ben aldım 1 gün Eskişehir içinde kullandım ertesi gün traktörü Eskişehir sınırları dışına çıkaramadım 33 km sonra traktör kitledi. ayna mahrutiye inanmıcaksın pirinç tanasi kadar metal parçası sıkışmış ne kırılma ne yenme ne başka bişey 4-5 sene yatınca traktör yağın ulaşmadığı yerlerde pas oluşmuş ve bu meydana geldi.Ben bu durumu iyi bilirim ve yaşadım babam falan kitlemedi ben son dip kere dip gazla arkamda abartısız 5-6 ton yük (tarım aracları vardı) ile giderken ite ite kitledi hemde bildigin Eskişehir-Ankara asfaltında trafikte bim-*s</p><p>Sorun parça pahalılığı her yerde olmayışı Konya ' da var evet biliyoruz.Arka aksam hakkında denemem olmadı.</p><p>Birde senin yanlışın var diğer yorumunda yazmışsın ben yok 10 tonla 2-3 adet arkamda römorkla tepeden bayırdan inmedim beni karıştırdın başkasıyla...Benim buna benzer bi kullanmam oldu fakat abartılacak şekilde değil. Fendt 106 s için oldu bu doğru ama paylaşmadım kimseyle.</p><p>1006 kardeşim Deutz kötü olsaydı zaten arayış içine girmezdim..Bu arada o Balıkesirdeki 6206 satıldı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boost26, post: 377485, member: 30745"] [b]Ynt: Deutz 6206 aranıyor[/b] Ule dalga mı geçiyosun sen yok İşbora al yok Enter al diye... noo*-*- belki hayatında işbora 4000A kullanmamışındır bile bizim vardı.blok yardık tarlada.vites karışması dışında bi haltı olmuyordu. harmandan harmana vites tamir takımı yeniliyoduk 4-5 farklı adam binince traktöre oluyor böyle. Bütün traktörlerle aynı sorunu yaşayabilirsin ben daha önce aldıgım 8073ü bir ögretmenden aldım garaj traktörüydü 4-5 sene hiç tarlaya koşulmamış ben aldım 1 gün Eskişehir içinde kullandım ertesi gün traktörü Eskişehir sınırları dışına çıkaramadım 33 km sonra traktör kitledi. ayna mahrutiye inanmıcaksın pirinç tanasi kadar metal parçası sıkışmış ne kırılma ne yenme ne başka bişey 4-5 sene yatınca traktör yağın ulaşmadığı yerlerde pas oluşmuş ve bu meydana geldi.Ben bu durumu iyi bilirim ve yaşadım babam falan kitlemedi ben son dip kere dip gazla arkamda abartısız 5-6 ton yük (tarım aracları vardı) ile giderken ite ite kitledi hemde bildigin Eskişehir-Ankara asfaltında trafikte bim-*s Sorun parça pahalılığı her yerde olmayışı Konya ' da var evet biliyoruz.Arka aksam hakkında denemem olmadı. Birde senin yanlışın var diğer yorumunda yazmışsın ben yok 10 tonla 2-3 adet arkamda römorkla tepeden bayırdan inmedim beni karıştırdın başkasıyla...Benim buna benzer bi kullanmam oldu fakat abartılacak şekilde değil. Fendt 106 s için oldu bu doğru ama paylaşmadım kimseyle. 1006 kardeşim Deutz kötü olsaydı zaten arayış içine girmezdim..Bu arada o Balıkesirdeki 6206 satıldı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 6206 aranıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt