PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 6206 aranıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="1006" data-source="post: 377814" data-attributes="member: 4767"><p><strong>Ynt: Deutz 6206 aranıyor</strong></p><p></p><p>bak bost bunlar benim önceden konuşmuş olduğum kişiler ve yazdıkları hepsine eski deutz lar hakkında bi bilgin varmı diye sordum..</p><p>YUSUFTUYLUOGLU :var tabiki hatta bizim köyde komşumdada var bi tane 76 model bakın ben o motor hakkında şunu anlatayım o motorun sahibi devamlı şehir dışında çalışıyor yani köye fazla gelmez adamı var bir tane o kullanıyor onunda dışında üç köy halkı gelip o traktöre biner bileni bilmeyeni alır götürür işini görür getirir ama şimdiye kadar eğittiği hiç bir şahıs o traktörü kıramadı ya bu kadarmı sağlam olur bir kul yapısı ayrıca 20 yıldır rektefe görmedi ben anlamadım bu almanlar neden böyle evladiyelik yapmakta ısrarcı geçenlerde bir galeride çok temiz bir deutz 1976 gördüm görmemle satılması bir oldu fiyat 9000 tl alan adam yaşadı 20 yıl hiç el değmeden kullanır bence traktörün adını deutz olarak değişmek lazım saygılarımla..</p><p>2)yolcu23100 :kardeş bizde her ikiside vardı uzun yıllar(yaklaşık 30 yıl) kullandık en son 6 yıl önce model yenilemek için sattık ortalama yılda 2000 dönüme yakın yer işliyoruz inan keşke satmasaydık deutz ları sattıkdan sonra mf 398 aldık inan deutz a kıyas berbat 2007 de newhlland tl100a aldık geçen yılda td65 dt aldık şimdilik yetiyor bakalım 10 gün öncede newholland ın yeni çıkan tc5040 biçerinden aldık cumaya hayırlısıyla hasata başlıyacaz tanşdığımıza memnun oldum bu arada ben elazığdan deutz konusunada gelince inan kardeş daha iyisi yok kim ne derse desin sitedeki çoğu yorumu ve yazıyı okudum inan çoğu komikhiç kullanmamış kişiler yorum yapıyor temizini bulursan deutz bir numaradır</p><p>buda üstte yorumu bulunan arkadaş..</p><p>faziletli :Kardeşim çok teşekküe ederim; tabii ki yardımın oldu. Ancak bahsettiğim traktörün gerşçek sahibiyle dün görüştüm( benim görüştüğüm aracıymış) traktörü harmanı kaldırınca satacağını söyledi. Sizin Eskişehir ' de bir traktör var onunla görüşeceğim.Teşekkür ederim kardeşim. 1 ay sonra olmasının sebebi tanıdığım birisinden aldım o da harmanı kaldırıp öyle götürmemi istedi; bu yüzden böyle oldu.Deutz servis ustasıyla gittik lastiklerle beraber en fazla 2000 TL masrafı olacağını söyledi ve bizde 5500 TL ye aldık. 4 ay vade. Doğru söylüyorsun Mustafa , artık bizde DEUTZLU olduk çok şükür. </p><p>bunlar birebir yazılanlar hiç bir yalan hurda yok..deutz 6206 hakkında daha bir sürü konuşmalar var ama sayfa yetmez kardeşim..için rahat olsun pişman olmassın tabiii kullanmasını bildikçe..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1006, post: 377814, member: 4767"] [b]Ynt: Deutz 6206 aranıyor[/b] bak bost bunlar benim önceden konuşmuş olduğum kişiler ve yazdıkları hepsine eski deutz lar hakkında bi bilgin varmı diye sordum.. YUSUFTUYLUOGLU :var tabiki hatta bizim köyde komşumdada var bi tane 76 model bakın ben o motor hakkında şunu anlatayım o motorun sahibi devamlı şehir dışında çalışıyor yani köye fazla gelmez adamı var bir tane o kullanıyor onunda dışında üç köy halkı gelip o traktöre biner bileni bilmeyeni alır götürür işini görür getirir ama şimdiye kadar eğittiği hiç bir şahıs o traktörü kıramadı ya bu kadarmı sağlam olur bir kul yapısı ayrıca 20 yıldır rektefe görmedi ben anlamadım bu almanlar neden böyle evladiyelik yapmakta ısrarcı geçenlerde bir galeride çok temiz bir deutz 1976 gördüm görmemle satılması bir oldu fiyat 9000 tl alan adam yaşadı 20 yıl hiç el değmeden kullanır bence traktörün adını deutz olarak değişmek lazım saygılarımla.. 2)yolcu23100 :kardeş bizde her ikiside vardı uzun yıllar(yaklaşık 30 yıl) kullandık en son 6 yıl önce model yenilemek için sattık ortalama yılda 2000 dönüme yakın yer işliyoruz inan keşke satmasaydık deutz ları sattıkdan sonra mf 398 aldık inan deutz a kıyas berbat 2007 de newhlland tl100a aldık geçen yılda td65 dt aldık şimdilik yetiyor bakalım 10 gün öncede newholland ın yeni çıkan tc5040 biçerinden aldık cumaya hayırlısıyla hasata başlıyacaz tanşdığımıza memnun oldum bu arada ben elazığdan deutz konusunada gelince inan kardeş daha iyisi yok kim ne derse desin sitedeki çoğu yorumu ve yazıyı okudum inan çoğu komikhiç kullanmamış kişiler yorum yapıyor temizini bulursan deutz bir numaradır buda üstte yorumu bulunan arkadaş.. faziletli :Kardeşim çok teşekküe ederim; tabii ki yardımın oldu. Ancak bahsettiğim traktörün gerşçek sahibiyle dün görüştüm( benim görüştüğüm aracıymış) traktörü harmanı kaldırınca satacağını söyledi. Sizin Eskişehir ' de bir traktör var onunla görüşeceğim.Teşekkür ederim kardeşim. 1 ay sonra olmasının sebebi tanıdığım birisinden aldım o da harmanı kaldırıp öyle götürmemi istedi; bu yüzden böyle oldu.Deutz servis ustasıyla gittik lastiklerle beraber en fazla 2000 TL masrafı olacağını söyledi ve bizde 5500 TL ye aldık. 4 ay vade. Doğru söylüyorsun Mustafa , artık bizde DEUTZLU olduk çok şükür. bunlar birebir yazılanlar hiç bir yalan hurda yok..deutz 6206 hakkında daha bir sürü konuşmalar var ama sayfa yetmez kardeşim..için rahat olsun pişman olmassın tabiii kullanmasını bildikçe.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz 6206 aranıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt