PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz Agrolux 320
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="imamoglu" data-source="post: 716056" data-attributes="member: 36617"><p><strong>Ynt: Deutz Agrolux 320</strong></p><p></p><p>Evet Arkadaşlar, dün motorun ilk servis bakımı yapıldı, motor yağı ve bilumum filtreleri değiştirildi, birde ön diferansiyelde kilitleme mili üzerine takılan oring contaların birindeki hatadan dolayı yağ damlatıyordu, servis oring contaları değiştirince bu sorun ortadan kalkmış oldu, pulluk konusunda ise ünlü 4 ' lü 14 numara pullukta karar kılıp siparişini verdim, yalnız şu an fabrika bakımda olduğundan dolayı üretim yapmıyormuş, acelem de olmadığı için pulluğun elime ulaşması biraz gecikecek. Bu arada motorun olumlu ya da olumsuz özelliklerinden bahsedecek olursak olumsuz anlamda en önemli tespitim kabin içerisine tahmin ettiğimden fazla ses alıyor, bu konuda servisle istişare ederken servisin açıklaması bana makul ve mantıklı geldi, kabin içerisine gürültü en fazla tabandan girer ve bu sebepten dolayı ses yalıtımında en ideal kabinler düz platforma sahip olanlardır dedi, yani dolayısıyla bu konuda bir yalıtım çalışması yapılacaksa öncelikle kabin tabanının izole edilmesi gerekir dedi, bunun haricinde bir diğer olumsuz tarafı vites kolu hareket alanı biraz fazla ve vites geçişleri ilk günkü kadar olmasa da hala oldukça sert. Motorun artı tarafları ise yakıt tüketimi etrafımdaki başka marka diğer emsali traktörlere göre oldukça iyi, ki traktör henüz 60 saatte, çalışma saati ilerledikçe ve motoru kullanmaya elimiz alıştıkça yakıt tüketimi daha da düşecektir diye düşünüyorum., 15+15 vites olması ise çok büyük bir avantaj, her işin ağırlığı ve gerekliliğine göre bir vites bulabiliyorsun, yol hızı oldukça iyi, hatta ilk günlerde 5. vitesi kullanırken hızından dolayı endişelendiğim bile oldu, ve en hoşuma giden özelliği, motorun çekişi müthiş, takviye 4 seri 1 aralığında 4 lü 16 alpler pulluk da dahil motorun boğulduğunu görmedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamoglu, post: 716056, member: 36617"] [b]Ynt: Deutz Agrolux 320[/b] Evet Arkadaşlar, dün motorun ilk servis bakımı yapıldı, motor yağı ve bilumum filtreleri değiştirildi, birde ön diferansiyelde kilitleme mili üzerine takılan oring contaların birindeki hatadan dolayı yağ damlatıyordu, servis oring contaları değiştirince bu sorun ortadan kalkmış oldu, pulluk konusunda ise ünlü 4 ' lü 14 numara pullukta karar kılıp siparişini verdim, yalnız şu an fabrika bakımda olduğundan dolayı üretim yapmıyormuş, acelem de olmadığı için pulluğun elime ulaşması biraz gecikecek. Bu arada motorun olumlu ya da olumsuz özelliklerinden bahsedecek olursak olumsuz anlamda en önemli tespitim kabin içerisine tahmin ettiğimden fazla ses alıyor, bu konuda servisle istişare ederken servisin açıklaması bana makul ve mantıklı geldi, kabin içerisine gürültü en fazla tabandan girer ve bu sebepten dolayı ses yalıtımında en ideal kabinler düz platforma sahip olanlardır dedi, yani dolayısıyla bu konuda bir yalıtım çalışması yapılacaksa öncelikle kabin tabanının izole edilmesi gerekir dedi, bunun haricinde bir diğer olumsuz tarafı vites kolu hareket alanı biraz fazla ve vites geçişleri ilk günkü kadar olmasa da hala oldukça sert. Motorun artı tarafları ise yakıt tüketimi etrafımdaki başka marka diğer emsali traktörlere göre oldukça iyi, ki traktör henüz 60 saatte, çalışma saati ilerledikçe ve motoru kullanmaya elimiz alıştıkça yakıt tüketimi daha da düşecektir diye düşünüyorum., 15+15 vites olması ise çok büyük bir avantaj, her işin ağırlığı ve gerekliliğine göre bir vites bulabiliyorsun, yol hızı oldukça iyi, hatta ilk günlerde 5. vitesi kullanırken hızından dolayı endişelendiğim bile oldu, ve en hoşuma giden özelliği, motorun çekişi müthiş, takviye 4 seri 1 aralığında 4 lü 16 alpler pulluk da dahil motorun boğulduğunu görmedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz Agrolux 320
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt