PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
deutz agrolux 410 mu yoksa tümosan 8185 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="humanist1231" data-source="post: 811211" data-attributes="member: 21495"><p><strong>Ynt: deutz agrolux 410 mu yoksa tümosan 8185 mi</strong></p><p></p><p></p><p>İbrahim karagözgilin DEUTZ 85 lik ithal seri biliyorum.agrolux ün 420 si var bizim akçaşehirde.yeni aldılar eski same si vardı hava soğutmalıdan.SAME derdi başka bi şey demezdi.Bizede tavsiye etmişti meğer bir bildiği varmış.50 lik SAME ve 100 lük DEUTZ aldık ikisinden de çok memnunuz..Bizim topraklar sizin oradan biraz daha sert ve bu durumda bile 50 lik SAME ye 4 lü 12 li takıyorum..ve dönüm de 3 litre ye varmıyor.inanması zor ama gerçek.Videosu nu paylaştım daha önce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="humanist1231, post: 811211, member: 21495"] [b]Ynt: deutz agrolux 410 mu yoksa tümosan 8185 mi[/b] İbrahim karagözgilin DEUTZ 85 lik ithal seri biliyorum.agrolux ün 420 si var bizim akçaşehirde.yeni aldılar eski same si vardı hava soğutmalıdan.SAME derdi başka bi şey demezdi.Bizede tavsiye etmişti meğer bir bildiği varmış.50 lik SAME ve 100 lük DEUTZ aldık ikisinden de çok memnunuz..Bizim topraklar sizin oradan biraz daha sert ve bu durumda bile 50 lik SAME ye 4 lü 12 li takıyorum..ve dönüm de 3 litre ye varmıyor.inanması zor ama gerçek.Videosu nu paylaştım daha önce. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
deutz agrolux 410 mu yoksa tümosan 8185 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt