PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ AGROLUX 80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="1006" data-source="post: 223745" data-attributes="member: 4767"><p><strong>Ynt: DEUTZ AGROLUX 80</strong></p><p></p><p>bak kardeş bu eski deutzlar dediğin gibi safkan almandırlar..bak 76 model ama ben parçasını hep rahat buldum özellikle konyada lider traktörde her türlü ne istersen parçası var ama bu yeni deutzların arkası şanzıman vs deişik onlar orjinal alman deil kırma gibi yani..parçada sıkıntı olabilir..tek şahsuvaroğlu işi sıkı tutmuyor..şahsuvaroğlu deilde başka bi firma alsaydı daha iyi olurdu..ayrıca deutz ların hepsi hakiki alman da bu türkiyede üretilenler deil..italyan alman karışık..bide nasıl sonu gelmiyor ve nasıl parçası kalmıcak..100 hp den fazlaları yani agrotronlar k serisi gibi onlar alman tek bu agroplus agrolux modelleri karışık..bunlardan kullanan tanıdıklar var şikayet yok..çoğu memnun ama olmayanda var tabiki..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1006, post: 223745, member: 4767"] [b]Ynt: DEUTZ AGROLUX 80[/b] bak kardeş bu eski deutzlar dediğin gibi safkan almandırlar..bak 76 model ama ben parçasını hep rahat buldum özellikle konyada lider traktörde her türlü ne istersen parçası var ama bu yeni deutzların arkası şanzıman vs deişik onlar orjinal alman deil kırma gibi yani..parçada sıkıntı olabilir..tek şahsuvaroğlu işi sıkı tutmuyor..şahsuvaroğlu deilde başka bi firma alsaydı daha iyi olurdu..ayrıca deutz ların hepsi hakiki alman da bu türkiyede üretilenler deil..italyan alman karışık..bide nasıl sonu gelmiyor ve nasıl parçası kalmıcak..100 hp den fazlaları yani agrotronlar k serisi gibi onlar alman tek bu agroplus agrolux modelleri karışık..bunlardan kullanan tanıdıklar var şikayet yok..çoğu memnun ama olmayanda var tabiki.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ AGROLUX 80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt