PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
deutz agrolux 90
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oluklu11" data-source="post: 245108" data-attributes="member: 13767"><p><strong>Ynt: deutz agrolux 90</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bide size bu traktörün agrolux 90 traktörün çekişinden bahsedelim traktörde mükemmel çeki gücü var zorlanma yok sadece söför sağlam olsun iyi tecrübeli olsun dik dağa tırmanır zorlanmadan bu traktör kullanalı 9 ay oldu ama hoşuma gidiyor iyi yönleri 4 tekerlekten disk fren olması asfalt yolda ne kadar hızlı gidersen git yolda çakılıyor anında duruyor. Birde çok seri 40 km hıza hemen ulaşıyor en güzel özelliği ise bu sınıfdaki diğer traktörlerde olmayan bir özelik var ne kadar hızlı gidersen git vitesi geri geçirebiliyon sanzumana zarar vermiyor tık ses gelmiyor. İlk başlarda bana dediklerinde ben bunu uygulamadım çünk traktör hızlı giderken geri getiği zaman arıza çıkartır sanzuman dağıtırım diye servisine dedim hiç korkma istediğin hızda geçir bu onun en büyük özelliği tarla sürerken başlarda dönmelerde zaman dan kazandırıyor hiçö durmadan devam et bide ne kadar ileri gidersen o kadar geriye hız yapıyor.. Ama ön tekerlekleri büyük olduğundan dümenleme açısı az .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oluklu11, post: 245108, member: 13767"] [b]Ynt: deutz agrolux 90[/b] Arkadaşlar bide size bu traktörün agrolux 90 traktörün çekişinden bahsedelim traktörde mükemmel çeki gücü var zorlanma yok sadece söför sağlam olsun iyi tecrübeli olsun dik dağa tırmanır zorlanmadan bu traktör kullanalı 9 ay oldu ama hoşuma gidiyor iyi yönleri 4 tekerlekten disk fren olması asfalt yolda ne kadar hızlı gidersen git yolda çakılıyor anında duruyor. Birde çok seri 40 km hıza hemen ulaşıyor en güzel özelliği ise bu sınıfdaki diğer traktörlerde olmayan bir özelik var ne kadar hızlı gidersen git vitesi geri geçirebiliyon sanzumana zarar vermiyor tık ses gelmiyor. İlk başlarda bana dediklerinde ben bunu uygulamadım çünk traktör hızlı giderken geri getiği zaman arıza çıkartır sanzuman dağıtırım diye servisine dedim hiç korkma istediğin hızda geçir bu onun en büyük özelliği tarla sürerken başlarda dönmelerde zaman dan kazandırıyor hiçö durmadan devam et bide ne kadar ileri gidersen o kadar geriye hız yapıyor.. Ama ön tekerlekleri büyük olduğundan dümenleme açısı az ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
deutz agrolux 90
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt