PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz agrotron 6140.4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kallenci" data-source="post: 1176404" data-attributes="member: 78626"><p>Evet bu kurlardan traktör alınmaz şahsen babam 20 dönüm arazi işliyo. kendim devlet memuru olucam Allah izin verirse gün sayıyorum ilerisi için yatırım planlıyorum şuan 768 steyr var birsürü arıza veriyo ilerde yaptırıp yanına büyük bir traktör alırım diyordum arpa bugday ekicek yer kiralayıp ufak tefek bişeyler kazanırım diye düşünüyordum ancak güncel kuru geç normal bi kur seviyesinde bile alınacak durumda değil fiyatlar. Yabancı firmalar bizi geri kalmış ülkeler gibi görüyor ayrıca bizdeki parçalı arazi durumları hali hazırda büyük traktörleri işlevsiz kılıyor bi nevi müsriflik oluyor birde bizim yerli üreticimiz halen adamların 80lerde ürettiği ve bize vermediği teknolojiyi yeniymişçesine bize satıyor bu şartlarda zengin ve kurumsal işletme sahipleri harici kimseye yar olmuyor bu heybetli arkadaşlar ancak hayallerimizi süslüyorlar devletimizin euro normlarına dikkat etmesi ve üreticilerimiz koruması gerekiyor buna yönelik adımlarla belki fiyatlar aşağı iner desteklemeler artar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kallenci, post: 1176404, member: 78626"] Evet bu kurlardan traktör alınmaz şahsen babam 20 dönüm arazi işliyo. kendim devlet memuru olucam Allah izin verirse gün sayıyorum ilerisi için yatırım planlıyorum şuan 768 steyr var birsürü arıza veriyo ilerde yaptırıp yanına büyük bir traktör alırım diyordum arpa bugday ekicek yer kiralayıp ufak tefek bişeyler kazanırım diye düşünüyordum ancak güncel kuru geç normal bi kur seviyesinde bile alınacak durumda değil fiyatlar. Yabancı firmalar bizi geri kalmış ülkeler gibi görüyor ayrıca bizdeki parçalı arazi durumları hali hazırda büyük traktörleri işlevsiz kılıyor bi nevi müsriflik oluyor birde bizim yerli üreticimiz halen adamların 80lerde ürettiği ve bize vermediği teknolojiyi yeniymişçesine bize satıyor bu şartlarda zengin ve kurumsal işletme sahipleri harici kimseye yar olmuyor bu heybetli arkadaşlar ancak hayallerimizi süslüyorlar devletimizin euro normlarına dikkat etmesi ve üreticilerimiz koruması gerekiyor buna yönelik adımlarla belki fiyatlar aşağı iner desteklemeler artar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz agrotron 6140.4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt