PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ ARGOFARM 410 İNCE LASTİK SECİMİ ACİL YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kayamehmet707" data-source="post: 845631" data-attributes="member: 51700"><p><strong>Ynt: DEUTZ ARGOFARM 410 İNCE LASTİK SECİMİ ACİL YARDIM</strong></p><p></p><p>arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. kusura bakmayın bir kaç gündür forma giremedim </p><p>Değiştirdikleri traktörde kalın tekerli idi ince tekerle pek işimiz olmuyor genelde işlerimiz kalın teker ağırlıklı o yüzden ince istemedik. Değişen traktör tamir edilip tekrar satışa sunulacak büyük ihtimalle.</p><p>bizde tn75da vardı üzerine 57 bine mal oldu toplamda önceki traktör 5 bin tl daha ucuzdu eski kabinliydi o. </p><p></p><p>Bu süne lastiği hakkında bilgisi olan arkadaş varmı kullanışlımı bizim işimizi görürmü pancar ve mısır için , biraz daha ucuz o lastikler bizim traktöre hangi ebat oluyor . alabilecem bir esnaf tavsiye edebilirmisiniz kayserde satan yok gibi satanda ucuk rakamlar istiyor. yardım ederseniz sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayamehmet707, post: 845631, member: 51700"] [b]Ynt: DEUTZ ARGOFARM 410 İNCE LASTİK SECİMİ ACİL YARDIM[/b] arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. kusura bakmayın bir kaç gündür forma giremedim Değiştirdikleri traktörde kalın tekerli idi ince tekerle pek işimiz olmuyor genelde işlerimiz kalın teker ağırlıklı o yüzden ince istemedik. Değişen traktör tamir edilip tekrar satışa sunulacak büyük ihtimalle. bizde tn75da vardı üzerine 57 bine mal oldu toplamda önceki traktör 5 bin tl daha ucuzdu eski kabinliydi o. Bu süne lastiği hakkında bilgisi olan arkadaş varmı kullanışlımı bizim işimizi görürmü pancar ve mısır için , biraz daha ucuz o lastikler bizim traktöre hangi ebat oluyor . alabilecem bir esnaf tavsiye edebilirmisiniz kayserde satan yok gibi satanda ucuk rakamlar istiyor. yardım ederseniz sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ ARGOFARM 410 İNCE LASTİK SECİMİ ACİL YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt