PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
DEUTZ FAHR 5110G mi? CASE FARMALL 115C mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1229150" data-attributes="member: 4066"><p>Farmall 115c kullanicisiyiz traktörun bana gore iki adet eksiği var 1.si cok ağır ekipman ile önlerinin kalkması ilave 2adet on ağırlık ile sorun kalmadı gibi sadece 1500kg nitrat ve donder marka gübre makinası ile bozuk köy yollarında onu kalktı 1200kg yuklesem kesinlikle kalkmazdi.2.si deposu çok alçak kışın gübre ve ilaç atmaya giderken çok zorlandik. Depoda koruma yok delinebilir. Motor olarak gerçekten çok iyi performans Deutz a göre iyi olacağı kesin tarla denemesinde Deutz u izlemiştim. Yürüyen aksamda şimdilik bir sorun yaşamadık 520 saatte traktör ile tarla sürümü hariç tüm işlerde deneme fırsatı oldu. Yakıt konusunda 1 depo ile 250dekar buğday ektik. Depoyu tekrar doldurduğunuzda 102lt aldı. Seri işlerde hızlı 2 vitesi çok iyi Ekim ilaç gübre ve tırmık sürekli dağ tepe 14km hız ile gidiyor. Toprak alti ve biraz daha ağır işlerde 2.takviyenin vites hızları çok uyumlu bu yaz pullukta da deneme yapınca yakıt değerlerini yazarım. Traktör e arka tekere 2ilave ağırlık öncede 2 ilave ağırlık denemesi yapacağım sonuçları bildiririm.selamlar (ekim makinası irtem 3mt,ilacmakinasi 1000 lt onallar,gübre makinası donder 1200 kg. Tırmık 5 mt. Aysan lar 35 li ufak ama elde.bu var.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1229150, member: 4066"] Farmall 115c kullanicisiyiz traktörun bana gore iki adet eksiği var 1.si cok ağır ekipman ile önlerinin kalkması ilave 2adet on ağırlık ile sorun kalmadı gibi sadece 1500kg nitrat ve donder marka gübre makinası ile bozuk köy yollarında onu kalktı 1200kg yuklesem kesinlikle kalkmazdi.2.si deposu çok alçak kışın gübre ve ilaç atmaya giderken çok zorlandik. Depoda koruma yok delinebilir. Motor olarak gerçekten çok iyi performans Deutz a göre iyi olacağı kesin tarla denemesinde Deutz u izlemiştim. Yürüyen aksamda şimdilik bir sorun yaşamadık 520 saatte traktör ile tarla sürümü hariç tüm işlerde deneme fırsatı oldu. Yakıt konusunda 1 depo ile 250dekar buğday ektik. Depoyu tekrar doldurduğunuzda 102lt aldı. Seri işlerde hızlı 2 vitesi çok iyi Ekim ilaç gübre ve tırmık sürekli dağ tepe 14km hız ile gidiyor. Toprak alti ve biraz daha ağır işlerde 2.takviyenin vites hızları çok uyumlu bu yaz pullukta da deneme yapınca yakıt değerlerini yazarım. Traktör e arka tekere 2ilave ağırlık öncede 2 ilave ağırlık denemesi yapacağım sonuçları bildiririm.selamlar (ekim makinası irtem 3mt,ilacmakinasi 1000 lt onallar,gübre makinası donder 1200 kg. Tırmık 5 mt. Aysan lar 35 li ufak ama elde.bu var.) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
DEUTZ FAHR 5110G mi? CASE FARMALL 115C mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt