PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
DEUTZ FAHR 5110G mi? CASE FARMALL 115C mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1229155" data-attributes="member: 80552"><p>Kafa kaldırması ciddi bi sorun değil usta ancak 2 tane ağırlıkla düzelecek bi sorun da değil. Ağırlıkların bağlandığı mesnedi 20 25 cm öne uzatirsan motorun önü yere iyi basar traktörün sanzıman motor vs aksamlarında sorun olmadıkça ağırlık sorun olmaz. Bi arkadaş ta aynı sorunu landini 5 h 115 traktöründe yaşamıştı ağirlik ekleyerek ve motorun ağırlakları bagladığimz mesnedi uzatarak sorunu hallettik. Traktörün arka jantlarina 1 er tane 60 kg lik on jantlarına 2şer tane 45 kg lik mesnedi genis yaparak 4 tanede 36 kg lik ağırlık koyduk motorun uzerinde on sperlik de var boş ağırlıği 4500 kg civarıydı 700 kg ağırlık ekledik simdi dozer gibi oldu. Yakıtı biraz etkiledi ama yapacak bisey yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1229155, member: 80552"] Kafa kaldırması ciddi bi sorun değil usta ancak 2 tane ağırlıkla düzelecek bi sorun da değil. Ağırlıkların bağlandığı mesnedi 20 25 cm öne uzatirsan motorun önü yere iyi basar traktörün sanzıman motor vs aksamlarında sorun olmadıkça ağırlık sorun olmaz. Bi arkadaş ta aynı sorunu landini 5 h 115 traktöründe yaşamıştı ağirlik ekleyerek ve motorun ağırlakları bagladığimz mesnedi uzatarak sorunu hallettik. Traktörün arka jantlarina 1 er tane 60 kg lik on jantlarına 2şer tane 45 kg lik mesnedi genis yaparak 4 tanede 36 kg lik ağırlık koyduk motorun uzerinde on sperlik de var boş ağırlıği 4500 kg civarıydı 700 kg ağırlık ekledik simdi dozer gibi oldu. Yakıtı biraz etkiledi ama yapacak bisey yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
DEUTZ FAHR 5110G mi? CASE FARMALL 115C mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt