PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
DEUTZ-FAHR 5120 C - TRAKTÖRMETRE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="huseyinalagoz" data-source="post: 1062744" data-attributes="member: 74238"><p>SDF Grubu Türkiye'de ki ürünlerini kendi getiriyor distribütör yok diye biliyorum. Zaten Türkiye'de montaj fabrikası da kurdular.</p><p></p><p>Malzemenin ince/kalın oluşundan sağlamlık hesabı yapmak da çok geride kaldı. Teknoloji gelişti. Ama 40 senedir aynı vites/şanzıman seçeneğini kullanan New Holland traktörlerin halen ülkemizde en çok satan marka olduğunu düşünürsek vatandaşın alışması zor olacak. Bir de CER dişlisi var tabi! Avrupa'da hiçbir firmanın kullanmadığı hatta aynı firmanın avrupa üretim traktörlerinde bile kullanmadığı sisteme bizim milletin hasta oluşu ayrı bir hikaye!</p><p></p><p>Tork meselesi ise ayrı bir muamma. Motoru, şanzımanı dışarıdan alıp sadece montaj yapan bazı yerli markalar bile Deutz Fahr'dan ve birçok avrupa traktörden daha fazla tork ürettiğini iddia ediyor. Kağıt üzerinde öyle yazıyor yani. Bugüne kadar bu forumda da birkaç defa bu konuyu sordum ve birçok yazı okudum. Ama henüz net bir şey anlamış değilim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huseyinalagoz, post: 1062744, member: 74238"] SDF Grubu Türkiye'de ki ürünlerini kendi getiriyor distribütör yok diye biliyorum. Zaten Türkiye'de montaj fabrikası da kurdular. Malzemenin ince/kalın oluşundan sağlamlık hesabı yapmak da çok geride kaldı. Teknoloji gelişti. Ama 40 senedir aynı vites/şanzıman seçeneğini kullanan New Holland traktörlerin halen ülkemizde en çok satan marka olduğunu düşünürsek vatandaşın alışması zor olacak. Bir de CER dişlisi var tabi! Avrupa'da hiçbir firmanın kullanmadığı hatta aynı firmanın avrupa üretim traktörlerinde bile kullanmadığı sisteme bizim milletin hasta oluşu ayrı bir hikaye! Tork meselesi ise ayrı bir muamma. Motoru, şanzımanı dışarıdan alıp sadece montaj yapan bazı yerli markalar bile Deutz Fahr'dan ve birçok avrupa traktörden daha fazla tork ürettiğini iddia ediyor. Kağıt üzerinde öyle yazıyor yani. Bugüne kadar bu forumda da birkaç defa bu konuyu sordum ve birçok yazı okudum. Ama henüz net bir şey anlamış değilim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
DEUTZ-FAHR 5120 C - TRAKTÖRMETRE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt