PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz fahr 5125
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="huseyin5450" data-source="post: 1384858" data-attributes="member: 90464"><p>İlk alırken 5450 ile 120 c arasında kaldık 5450 ile karar verdik evelallah 2 tane de Deutz var garajda fanatiklik yapmıyorum bu yüzden bunu söyledim Çorum nh bayisi Deutz bayiliğine geçti bizde deutzları alırken sohbette bulunduk bayi çalışanı tr5-110 ü verip 5125 g almış nh ye göre yakıt ve çekişinin daha iyi olduğunu söyledi konforları aynıymış her yerde servis olarak zayıf derler ama servisten o kadar memnunuz ki eskiden nh servisinden bu kadar memnun kalmamıştık ama bizim buradaki bayi gerçekten çok varlıklı sözü geçen saygı değer insanlar sizin orayı bilmem ama genel olarak bir yetersizlik var lakin bu traktörü almaya engel değil fakat eksikleri var dingil mesafesinin kısa olması ağır ekipmanda önünü kesmesinden dolayı zarara uğratır sürüş esnasında dingil mesafesinin kısa olmasının avantajı manevradır fakat önünü esneten makine takıldığında o fazla manevra bir işe yaramaz hangi aletlerle kullanacağınız önemli tr6 serisi 6 serisi bir traktör fiyatları da yakın tr6 yı burda ne traktörlerle kıyasladık hepsinden üstün çıktı fakat şöyle bir daniskası var [USER=52795]@wallace22[/USER] tr6-120 ile t5-115 ikiside 4 dönerli pullukta t5 daha seri gidiyor tr yetişemiyor tr6 5 dönerlide de aynı hızda gidiyormuş fakat dingil mesafesinin kısa olmasından dolayı ağır geliyor traktöre 5 dönerli 4 takarsak istenilen performansı vermiyor t6020 satıp tr6-120 alan kişi 6020 nin daha üstün olduğunu söyledi herkes oysa aynı bilir ikisini teknik veride de aynılar </p><p>Benim tavsiyem hiç yanaşmayın o paraya o traktöre ikinci elde o paralara ne traktörler var say say bitmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huseyin5450, post: 1384858, member: 90464"] İlk alırken 5450 ile 120 c arasında kaldık 5450 ile karar verdik evelallah 2 tane de Deutz var garajda fanatiklik yapmıyorum bu yüzden bunu söyledim Çorum nh bayisi Deutz bayiliğine geçti bizde deutzları alırken sohbette bulunduk bayi çalışanı tr5-110 ü verip 5125 g almış nh ye göre yakıt ve çekişinin daha iyi olduğunu söyledi konforları aynıymış her yerde servis olarak zayıf derler ama servisten o kadar memnunuz ki eskiden nh servisinden bu kadar memnun kalmamıştık ama bizim buradaki bayi gerçekten çok varlıklı sözü geçen saygı değer insanlar sizin orayı bilmem ama genel olarak bir yetersizlik var lakin bu traktörü almaya engel değil fakat eksikleri var dingil mesafesinin kısa olması ağır ekipmanda önünü kesmesinden dolayı zarara uğratır sürüş esnasında dingil mesafesinin kısa olmasının avantajı manevradır fakat önünü esneten makine takıldığında o fazla manevra bir işe yaramaz hangi aletlerle kullanacağınız önemli tr6 serisi 6 serisi bir traktör fiyatları da yakın tr6 yı burda ne traktörlerle kıyasladık hepsinden üstün çıktı fakat şöyle bir daniskası var [USER=52795]@wallace22[/USER] tr6-120 ile t5-115 ikiside 4 dönerli pullukta t5 daha seri gidiyor tr yetişemiyor tr6 5 dönerlide de aynı hızda gidiyormuş fakat dingil mesafesinin kısa olmasından dolayı ağır geliyor traktöre 5 dönerli 4 takarsak istenilen performansı vermiyor t6020 satıp tr6-120 alan kişi 6020 nin daha üstün olduğunu söyledi herkes oysa aynı bilir ikisini teknik veride de aynılar Benim tavsiyem hiç yanaşmayın o paraya o traktöre ikinci elde o paralara ne traktörler var say say bitmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz fahr 5125
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt