PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ FAHR AGROFARM 410-420-430 hidrolik hassasiyet ayarı nasıl yapılır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GörkemÇetin" data-source="post: 1062383" data-attributes="member: 71089"><p>Merhabalar [MENTION=12540]madeth[/MENTION] hocam</p><p></p><p>Öncelikle şunu söyleyeyim yılda şahsi 1000 saate yakın deutzlarla tecrübem olmakta. Teorim yok, pratiğim var.</p><p>Bana şu ana kadar hiçkimse şöyle yapacaksın böyle yapacaksın demedi daha doğrusu cevap alamadım yanlış anlatıldı (fabrikadan adam geldi o bile anlatamadı kem küm yaparak...) vs. vs. kendi kendime deneyerek, gözlemleyerek buldum bu ayarları ve halada bu videodaki gibi kullanmaktayım, kullanmaktayız 420 ve 430'u.</p><p></p><p>410 modeli hakkında haklısınız 410 un sistemi farklıymış bende videoyu attıktan sonra farkettim burada bir abi yazmıştı farkı olduğunu, başlık düzeltilmedi bende modeletöre bildirmedim arada kaynayıp gitti.</p><p></p><p>Dediğim gibi hala bu anlattığım şekilde hassasiyet çalıştırıyorum; hatta şuanda nadas yapmaktayım.</p><p>Siz değerli sdf servisi olarak bir "Hassasiyet Nasıl ayarlanır" üzerine rehber anlatım yaparsanız yazı veya görsel farketmeksizin vede beni bu anlatım tatmin ederse bu videoyu kaldırırım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GörkemÇetin, post: 1062383, member: 71089"] Merhabalar [MENTION=12540]madeth[/MENTION] hocam Öncelikle şunu söyleyeyim yılda şahsi 1000 saate yakın deutzlarla tecrübem olmakta. Teorim yok, pratiğim var. Bana şu ana kadar hiçkimse şöyle yapacaksın böyle yapacaksın demedi daha doğrusu cevap alamadım yanlış anlatıldı (fabrikadan adam geldi o bile anlatamadı kem küm yaparak...) vs. vs. kendi kendime deneyerek, gözlemleyerek buldum bu ayarları ve halada bu videodaki gibi kullanmaktayım, kullanmaktayız 420 ve 430'u. 410 modeli hakkında haklısınız 410 un sistemi farklıymış bende videoyu attıktan sonra farkettim burada bir abi yazmıştı farkı olduğunu, başlık düzeltilmedi bende modeletöre bildirmedim arada kaynayıp gitti. Dediğim gibi hala bu anlattığım şekilde hassasiyet çalıştırıyorum; hatta şuanda nadas yapmaktayım. Siz değerli sdf servisi olarak bir "Hassasiyet Nasıl ayarlanır" üzerine rehber anlatım yaparsanız yazı veya görsel farketmeksizin vede beni bu anlatım tatmin ederse bu videoyu kaldırırım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ FAHR AGROFARM 410-420-430 hidrolik hassasiyet ayarı nasıl yapılır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt