PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz-Fahr Agrofarm 410 yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metehan yenioğlu" data-source="post: 326478" data-attributes="member: 27269"><p><strong>Ynt: Deutz-Fahr Agrofarm 410 yardım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>eyvallah , öncelikle demek isterimki aslında ben deutzu almanyadan biliyorum güzel traktörlerdir hatta şimdide agrofarm 410 GS almaya karar verdik ama sonra babam ve amcam burda bu elektronik motoru nasıl yaptıracaksın diye bir eleştiri yapınca bir düşündüm birde parça sorunu vardı çok şükür siz aydılattınız . Size birkaç sorum olacak kusra bakmazsanız 1. sorum :keşanda bu elektronik deutzlardan anlayan servis varmıdır ? - 2. sorum : almanyada gördüğüm ilaçlamalar için agrofarmların özel ince ilaçlama tekerleri takılıyordu sizdede varı ince ilaçlama tekerleri ve fyatı nedir traktörle paket alıcam olursa ? - 3. sorum : tarlada traktör bozulursa mobil teknik yardım alabilirmiyim ? ( malum genelde tarlada bozulurlar )</p><p>4. sorum : kabin için yolcu koltuğu takıldığını biliyorum sizde varmı fiyatı nedir ? </p><p></p><p>Allaha emanet olun.</p><p></p><p>şimdiden alakanızdan ötürü teşekkürler dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metehan yenioğlu, post: 326478, member: 27269"] [b]Ynt: Deutz-Fahr Agrofarm 410 yardım[/b] eyvallah , öncelikle demek isterimki aslında ben deutzu almanyadan biliyorum güzel traktörlerdir hatta şimdide agrofarm 410 GS almaya karar verdik ama sonra babam ve amcam burda bu elektronik motoru nasıl yaptıracaksın diye bir eleştiri yapınca bir düşündüm birde parça sorunu vardı çok şükür siz aydılattınız . Size birkaç sorum olacak kusra bakmazsanız 1. sorum :keşanda bu elektronik deutzlardan anlayan servis varmıdır ? - 2. sorum : almanyada gördüğüm ilaçlamalar için agrofarmların özel ince ilaçlama tekerleri takılıyordu sizdede varı ince ilaçlama tekerleri ve fyatı nedir traktörle paket alıcam olursa ? - 3. sorum : tarlada traktör bozulursa mobil teknik yardım alabilirmiyim ? ( malum genelde tarlada bozulurlar ) 4. sorum : kabin için yolcu koltuğu takıldığını biliyorum sizde varmı fiyatı nedir ? Allaha emanet olun. şimdiden alakanızdan ötürü teşekkürler dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz-Fahr Agrofarm 410 yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt