PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
★☆Deutz-fahr Agrofarm 430+Bks 17, Deutz-fahr Agrofarm 420+ Tarımöz alp 13★☆
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GörkemÇetin" data-source="post: 1224509" data-attributes="member: 71089"><p>Sistemin tam adı trimble cfx 750. SBAS sinyali 15-20 cm hassasiyetle çalışıyor ilk sene ücretsiz sonrasında her sene 200 euro eğer ücret vermek istemesseniz 50 cm hassasiyet alabiliyorsunuz. 2 ay önce 11 bine aldım şuan 14-15 bin lira olması lazım. Daha ucuz sistemler var ancak bu sistemi özellike seçtim ileriye dönük yatırım gibi düşünün, mesela ileride otomatik dümenleme yapabiliyorsunuz ve RTX sinyali yani en hassasına kadar destekliyor tabiki işinize göre hassasiyetler var, ilaçlama ve gübreleme için section kontrol ezboom destekliyor kısacası farklı kombinasyonlara uygun. Tarla paraelleri büyük, gübre ilaç maliyetlerinin artması ve ekine birkaç defa girmemiz nedeniyle tercih sebebi oldu sadece ilaç ve gübre için aldım zamandan yakıttan ilaçtan gübreden tasarrufum oldu açık gittim kapalı gittim derdi yok dekara istediğin miktarda ilaç gübre at, gece bile ilaç gübre attım tabiki arkadaki makine ayarlarıda önemli etken dozajlamada. Uzun lafın kısası çok yararlı sistem tavsiye ederim alacaklara.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GörkemÇetin, post: 1224509, member: 71089"] Sistemin tam adı trimble cfx 750. SBAS sinyali 15-20 cm hassasiyetle çalışıyor ilk sene ücretsiz sonrasında her sene 200 euro eğer ücret vermek istemesseniz 50 cm hassasiyet alabiliyorsunuz. 2 ay önce 11 bine aldım şuan 14-15 bin lira olması lazım. Daha ucuz sistemler var ancak bu sistemi özellike seçtim ileriye dönük yatırım gibi düşünün, mesela ileride otomatik dümenleme yapabiliyorsunuz ve RTX sinyali yani en hassasına kadar destekliyor tabiki işinize göre hassasiyetler var, ilaçlama ve gübreleme için section kontrol ezboom destekliyor kısacası farklı kombinasyonlara uygun. Tarla paraelleri büyük, gübre ilaç maliyetlerinin artması ve ekine birkaç defa girmemiz nedeniyle tercih sebebi oldu sadece ilaç ve gübre için aldım zamandan yakıttan ilaçtan gübreden tasarrufum oldu açık gittim kapalı gittim derdi yok dekara istediğin miktarda ilaç gübre at, gece bile ilaç gübre attım tabiki arkadaki makine ayarlarıda önemli etken dozajlamada. Uzun lafın kısası çok yararlı sistem tavsiye ederim alacaklara. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
★☆Deutz-fahr Agrofarm 430+Bks 17, Deutz-fahr Agrofarm 420+ Tarımöz alp 13★☆
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt