PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 271279" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: ( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar</strong></p><p></p><p>bu deutz fahr agrolux 70 i ilk başta başta biz çok küçümsedik kaale almadık arkadaşım aldı geldi bitane dalga geçtik evet bende ilk başta önyargılarım vardı ama buyrun siz deneyin dedi ropslu tentesiz modelini 46,000 liraya almış ki bu motorun dengi erkuntt nimet 70 t ye 59,000 lira nhtt75 e de 58,000 lira para istendi ben şahidim 200 dekar kadar çizel çekti ve motor hiç yakmıyor dediğinde nasıl dedik dekarda 1 litrenin altında yakıyor dediğinde o motora binmem icap etti depo tamamen tıngırken 75 ytl mazot aldık ve başladık 25 dönüm yere çizel çekmeye olağanca zorladık videosunu attım bakabilirsiniz artısı 3 dekar yeride td75d ile mukayese etmek için çizel çektik onunda videosu var bakabilirsiniz ve 15 dakika kadarda 1 tane kavak köküne uğraştık sökmek için ve hala mazot vardı depoda ben iddaa ediyorum td75d den %35 az yakıyor her koşulda ve hidroliği araştırırsanız görürsünüz dünyaca ünlü salami marka bu benim fikrim başkasını bağlamaz ama Nh_başak_erkunt 70 hp traktörlerin benim kanımca hepsini harcar pazar gunu 3075d ile deneyeğim bakalım o ne yapacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 271279, member: 1429"] [b]Ynt: ( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar[/b] bu deutz fahr agrolux 70 i ilk başta başta biz çok küçümsedik kaale almadık arkadaşım aldı geldi bitane dalga geçtik evet bende ilk başta önyargılarım vardı ama buyrun siz deneyin dedi ropslu tentesiz modelini 46,000 liraya almış ki bu motorun dengi erkuntt nimet 70 t ye 59,000 lira nhtt75 e de 58,000 lira para istendi ben şahidim 200 dekar kadar çizel çekti ve motor hiç yakmıyor dediğinde nasıl dedik dekarda 1 litrenin altında yakıyor dediğinde o motora binmem icap etti depo tamamen tıngırken 75 ytl mazot aldık ve başladık 25 dönüm yere çizel çekmeye olağanca zorladık videosunu attım bakabilirsiniz artısı 3 dekar yeride td75d ile mukayese etmek için çizel çektik onunda videosu var bakabilirsiniz ve 15 dakika kadarda 1 tane kavak köküne uğraştık sökmek için ve hala mazot vardı depoda ben iddaa ediyorum td75d den %35 az yakıyor her koşulda ve hidroliği araştırırsanız görürsünüz dünyaca ünlü salami marka bu benim fikrim başkasını bağlamaz ama Nh_başak_erkunt 70 hp traktörlerin benim kanımca hepsini harcar pazar gunu 3075d ile deneyeğim bakalım o ne yapacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
( Deutz-Fahr agrolux 70 ) detaylı fotolar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt