PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 270640" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>öncelikle tüm yorumlarınız için teşekkür ederim ben toprağı kimin nasıl surdüğünü ne kadar batırıp batırmadığını kendim bizzat gördüm 32 yaşındayım kimsenin taraftarlığını yapmak gibi bir niyetimde yok asla olmadı mantıken değil kasten dahi deutzun kollarını kaldırmasına gerek bile olmadan td75in üzerine çıkması gerekirdi 3750 kg ağırlığında bir traktör bu kadarmı aciz kalır 75 hp 12+12 mekik şanzıman artısı garrett turbo yaw ben kendimde soruyorum motor benimken bu kadarmı aciz kaldık 3 silindir deutz harcadı bizi ne hidroliklerle oynadı nede kollarla ben akşama kadar 2 sinide kullandım sanmıyorum pulluktada arkasından gitsin ben de 265s de var bana pullukta 265 s daha iyi derken kızan kardeşlerim şimdi nerde td 75 d turbo kullanırken ne bunun 65 td sini nede 65 ttsini nede 75 ttsini kaale alırım kimse bana kızmasın darılmasın keşke erkuntla yaptığımız mücadeleyide çekebilseydim de bakalım oz aman nasıl tepki alırdı benim malım iyi seninki kötü mevzusu değil olay şu kadar param var hangisi iyi mevzusu 2002 model 4x4 70-66 s e 40.000 lira verip alan adam meğer ne kadar haklıymış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 270640, member: 1429"] [b]Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo[/b] öncelikle tüm yorumlarınız için teşekkür ederim ben toprağı kimin nasıl surdüğünü ne kadar batırıp batırmadığını kendim bizzat gördüm 32 yaşındayım kimsenin taraftarlığını yapmak gibi bir niyetimde yok asla olmadı mantıken değil kasten dahi deutzun kollarını kaldırmasına gerek bile olmadan td75in üzerine çıkması gerekirdi 3750 kg ağırlığında bir traktör bu kadarmı aciz kalır 75 hp 12+12 mekik şanzıman artısı garrett turbo yaw ben kendimde soruyorum motor benimken bu kadarmı aciz kaldık 3 silindir deutz harcadı bizi ne hidroliklerle oynadı nede kollarla ben akşama kadar 2 sinide kullandım sanmıyorum pulluktada arkasından gitsin ben de 265s de var bana pullukta 265 s daha iyi derken kızan kardeşlerim şimdi nerde td 75 d turbo kullanırken ne bunun 65 td sini nede 65 ttsini nede 75 ttsini kaale alırım kimse bana kızmasın darılmasın keşke erkuntla yaptığımız mücadeleyide çekebilseydim de bakalım oz aman nasıl tepki alırdı benim malım iyi seninki kötü mevzusu değil olay şu kadar param var hangisi iyi mevzusu 2002 model 4x4 70-66 s e 40.000 lira verip alan adam meğer ne kadar haklıymış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt