PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 288921" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo</strong></p><p></p><p>yıllardır aynı sanzıman aynı difransiyel aynı motor teknoloji nerde değiştir pompayı kaportayı devam nh defteri benim için bitti bundan sonra alanada hayırlı olsun ama benim için bitti artık sadece bende değil etrafımdaki herkeste aynı düşünüyor 1975 model 175 alla pulla 1995 model 265 s oldu 1995 265s i alla pulla 2001 275 oldu 1983 640 fiat 70-56 oldu arka kovanlar bile aynı motorun hacmini büyüt pompayı ayarla al sana 75-56 dayan köylüye tt75 de kullanılan tümosan motorunun delphi pompasını değiştirtirdiler td 75d nin 12+12 şsnzımanına eklediler birde 3 silindir motra intercooler taktılar adı oldu teknoloji alla pulla dayan millete maviye boya nh kırmızıya boya case gecen ferguson bayisinde muhabbeti geçti adamı enayi yerine koyuyorsunuz 20 yıllık tafeyi ferguson diye satıyorsunuz dedim neresinde tafe yazıyor bul bakalım dediler oturdum üzerine hidrolik ayar kolunun üzerinde yazmazmı tafe diye 240s bu motor diye sattığınız 3 yıl önce tafe 45di diye çıkıyordu dedim yüzüme bakıyorlar bilmiyorlarmı sanki daha dün reşat altını diye sattıkları traktörleri almak için millet ziraat bankasının önünde kavga ediyordu bak kapandı gitti kimsenin malını kötülemek gibi bir niyetim yok ben dağdada çalışırım tarlada bahçedede amabundan sonra 3 tercihim var same-deutz ve erkunt başkası yalan kim ne derse desin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 288921, member: 1429"] [b]Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo[/b] yıllardır aynı sanzıman aynı difransiyel aynı motor teknoloji nerde değiştir pompayı kaportayı devam nh defteri benim için bitti bundan sonra alanada hayırlı olsun ama benim için bitti artık sadece bende değil etrafımdaki herkeste aynı düşünüyor 1975 model 175 alla pulla 1995 model 265 s oldu 1995 265s i alla pulla 2001 275 oldu 1983 640 fiat 70-56 oldu arka kovanlar bile aynı motorun hacmini büyüt pompayı ayarla al sana 75-56 dayan köylüye tt75 de kullanılan tümosan motorunun delphi pompasını değiştirtirdiler td 75d nin 12+12 şsnzımanına eklediler birde 3 silindir motra intercooler taktılar adı oldu teknoloji alla pulla dayan millete maviye boya nh kırmızıya boya case gecen ferguson bayisinde muhabbeti geçti adamı enayi yerine koyuyorsunuz 20 yıllık tafeyi ferguson diye satıyorsunuz dedim neresinde tafe yazıyor bul bakalım dediler oturdum üzerine hidrolik ayar kolunun üzerinde yazmazmı tafe diye 240s bu motor diye sattığınız 3 yıl önce tafe 45di diye çıkıyordu dedim yüzüme bakıyorlar bilmiyorlarmı sanki daha dün reşat altını diye sattıkları traktörleri almak için millet ziraat bankasının önünde kavga ediyordu bak kapandı gitti kimsenin malını kötülemek gibi bir niyetim yok ben dağdada çalışırım tarlada bahçedede amabundan sonra 3 tercihim var same-deutz ve erkunt başkası yalan kim ne derse desin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt