PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 288988" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo</strong></p><p></p><p>1951 yılından beri kapımda motor var 1994 model 265 s im var daha anahtar sürülmedi 1993 model 240s im var oda aynı ben zaten 1994 model 265s e takıyordum 12 numara 3lü alpler pulluk td75 alınca oda aynı ama yakıtı bile bbeni bayılttı dahası td85 in turbosunu attırdım pompa ayralrını yaptırdım ama mevzu farklı 75-56 hiç görmedim kulananda bilmiyorum ama 58,000 ytl parayı ben bir motora vereceksem sadelikten çok teferruatada bakarım ilave hidrlik pistonlu kaldırıcı ve 4 hidrolik çıkışı kabin klima ve daha artısı kimsee benden beklemesin 1991 model motorun pompasını değştirip 75 hpye çıkarttıktan sonra okm diye almamı ben aklına gelebilecek her türlü traktörü denedim ve hala deniyorumda sende öyle yap kubota hiç görmedim bilmiyorumda belki o dahada iyidir ama benim bildiğim tek şey 1 ocaktan itibaren daha kapıma nh sokmam benim gözümde bitmiştir komşumda td65 var ötekisinde tt75 teyze oğlumda td95 hepsini biliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 288988, member: 1429"] [b]Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo[/b] 1951 yılından beri kapımda motor var 1994 model 265 s im var daha anahtar sürülmedi 1993 model 240s im var oda aynı ben zaten 1994 model 265s e takıyordum 12 numara 3lü alpler pulluk td75 alınca oda aynı ama yakıtı bile bbeni bayılttı dahası td85 in turbosunu attırdım pompa ayralrını yaptırdım ama mevzu farklı 75-56 hiç görmedim kulananda bilmiyorum ama 58,000 ytl parayı ben bir motora vereceksem sadelikten çok teferruatada bakarım ilave hidrlik pistonlu kaldırıcı ve 4 hidrolik çıkışı kabin klima ve daha artısı kimsee benden beklemesin 1991 model motorun pompasını değştirip 75 hpye çıkarttıktan sonra okm diye almamı ben aklına gelebilecek her türlü traktörü denedim ve hala deniyorumda sende öyle yap kubota hiç görmedim bilmiyorumda belki o dahada iyidir ama benim bildiğim tek şey 1 ocaktan itibaren daha kapıma nh sokmam benim gözümde bitmiştir komşumda td65 var ötekisinde tt75 teyze oğlumda td95 hepsini biliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt