PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 304786" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo</strong></p><p></p><p>td 75 d benim traktörüm daha 1000 saatte bildiğim bir arkadaştan aldım 2500 lira para saydım garrett turbo aldım o koskoca traktör 7li çizeli çekmekten aciz bu videoyu çeken benim deutz amcamın deutz u alırken 60-56 vardı sattık onu aldık ve hala bilip bilmeden öyle saçma yorum yapılıyorki ben anlamıyorum 1 yıl kullandığım traktörü bana anlatanlar nasıl bir mantık taşıyor anlamıyorum agustos sıcağında td ile çizel çekemedim hararet 2 kere çıktı artı kurakta yürümüyor deutz taktık deutzun çizel çektiği yere yorum yapan arkadaş o videoda benim ben çektim td yürümedi bile 20 gazdan aşağıya çift sürmüyor çizelde 1-2 sine kadar düştü yav bu motor bu kadar mı aciz yorum yaparken biraz mantıklı olun o videoların hepsini ben çektim td yi deutzu aldığınız malın iyi yönlerini överken kötüsünüde övün ki gençler bilinçlensin yarın alrım 3 tane td 85d ama ben bu defteri kapattım mazot yakışı bile beni bayılttı sattım kurtuldum imkanınız varsa binin başkalrının motoruna deneyin farklarını ölçün deneyin olumsuz yönlerini yazın herkes bilinçlensin herkes bilsin benim binip kullandığım benim çektiğim videoya benim videomla yanıt vermeyin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 304786, member: 1429"] [b]Ynt: deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo[/b] td 75 d benim traktörüm daha 1000 saatte bildiğim bir arkadaştan aldım 2500 lira para saydım garrett turbo aldım o koskoca traktör 7li çizeli çekmekten aciz bu videoyu çeken benim deutz amcamın deutz u alırken 60-56 vardı sattık onu aldık ve hala bilip bilmeden öyle saçma yorum yapılıyorki ben anlamıyorum 1 yıl kullandığım traktörü bana anlatanlar nasıl bir mantık taşıyor anlamıyorum agustos sıcağında td ile çizel çekemedim hararet 2 kere çıktı artı kurakta yürümüyor deutz taktık deutzun çizel çektiği yere yorum yapan arkadaş o videoda benim ben çektim td yürümedi bile 20 gazdan aşağıya çift sürmüyor çizelde 1-2 sine kadar düştü yav bu motor bu kadar mı aciz yorum yaparken biraz mantıklı olun o videoların hepsini ben çektim td yi deutzu aldığınız malın iyi yönlerini överken kötüsünüde övün ki gençler bilinçlensin yarın alrım 3 tane td 85d ama ben bu defteri kapattım mazot yakışı bile beni bayılttı sattım kurtuldum imkanınız varsa binin başkalrının motoruna deneyin farklarını ölçün deneyin olumsuz yönlerini yazın herkes bilinçlensin herkes bilsin benim binip kullandığım benim çektiğim videoya benim videomla yanıt vermeyin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Çekimler)
deutz fahr agrolux 70 - nh td75 d turbo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt