PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 296086" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: DEUTZ-FAHR AGROLUX</strong></p><p></p><p>bu gune kadar bırçok traktör denedim kullandım a- dan z ye olmasada nesi var nesi yoksa çoğu markayı denedim etrafımda alan arkadaşlarımın komşu köylerde beni kırmayan dostlarımın yenisi eskisi hepsini bi ayar yaptım kafamca yorumladım bende 265 s var başka 265 sle mukayese yaptım bende 240s var başka 240 s le mukayese yaptım bende td75d var turbo taktım başka arkadaşımın td 75d ile arasındaki farka baktım erkunta bindim jd 5000 serisine bindim nh td tt 66 serisi kullandım forda bindim masseye bindim taki arkadaşım same - deutzfahr bayiliğini alana kadar ne same duydum nede eski modelleri dışında deutzfahr her kullanışı filme çektim ama iyi yorum aldı ama kötü kimisi dedi reklam yapıyor il iş olarak amcamın 60-56 fiatı sattık deutz fahr agrolux 70 4x4 aldık ve 3 silindir o motor benim td75d turboyu yerden yere vurdu her seferinde çiftte romorkta hidrolikte çekide ve en önemlisi yakıtta hatta çizel çekerken videoya aldım kimse inanmaz diye siteye attım o 3 silindir motor ned tt75 ini bıraktı nede td75 ini nede 285 ini 2, el same geldi explorer 75t 20+20 şanzıman öyle hoşuma gitti ne kadar anlatsam az gelir ikinci elini bilmem ne yapar ne eder ama 50,000 lira gibi bir fiyata gitti bizim çiftçi olarak gerççekten ideali 80hp ye kadar olan motorlar ve araştırıp halen bakıyoruz deniyoruz ama deutzfahr bu konuda harbi idaalı 3 ay gibi bir zamanda 24 tane sattıklarına göre o dan hiçbilinmeyen bu markaya güven artıyor gibi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 296086, member: 1429"] [b]Ynt: DEUTZ-FAHR AGROLUX[/b] bu gune kadar bırçok traktör denedim kullandım a- dan z ye olmasada nesi var nesi yoksa çoğu markayı denedim etrafımda alan arkadaşlarımın komşu köylerde beni kırmayan dostlarımın yenisi eskisi hepsini bi ayar yaptım kafamca yorumladım bende 265 s var başka 265 sle mukayese yaptım bende 240s var başka 240 s le mukayese yaptım bende td75d var turbo taktım başka arkadaşımın td 75d ile arasındaki farka baktım erkunta bindim jd 5000 serisine bindim nh td tt 66 serisi kullandım forda bindim masseye bindim taki arkadaşım same - deutzfahr bayiliğini alana kadar ne same duydum nede eski modelleri dışında deutzfahr her kullanışı filme çektim ama iyi yorum aldı ama kötü kimisi dedi reklam yapıyor il iş olarak amcamın 60-56 fiatı sattık deutz fahr agrolux 70 4x4 aldık ve 3 silindir o motor benim td75d turboyu yerden yere vurdu her seferinde çiftte romorkta hidrolikte çekide ve en önemlisi yakıtta hatta çizel çekerken videoya aldım kimse inanmaz diye siteye attım o 3 silindir motor ned tt75 ini bıraktı nede td75 ini nede 285 ini 2, el same geldi explorer 75t 20+20 şanzıman öyle hoşuma gitti ne kadar anlatsam az gelir ikinci elini bilmem ne yapar ne eder ama 50,000 lira gibi bir fiyata gitti bizim çiftçi olarak gerççekten ideali 80hp ye kadar olan motorlar ve araştırıp halen bakıyoruz deniyoruz ama deutzfahr bu konuda harbi idaalı 3 ay gibi bir zamanda 24 tane sattıklarına göre o dan hiçbilinmeyen bu markaya güven artıyor gibi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt