PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yolcu23100" data-source="post: 302341" data-attributes="member: 3995"><p><strong>Ynt: DEUTZ-FAHR AGROLUX</strong></p><p></p><p>arkadaşlar yazılıp isimleri geçtiği için cevap yazma ihtiyacı duydum günümüzde elektronik vazgeçilmez gibi bir şey çünkü gün geçtikce artan akaryakıt fiyatları mevcut sistemleri daha verimli kullanıp ekonomi yaratma zorunluluğu çıkarıyor en basiti hepimizin cebinde olan cep telefonlarının boyutlarına bakın son bir kaç yılda ne kadar değişti kullandığınız otomobillere bir bakın ve daha neler neler. deutz da dünyaca haklı bir üne sahip devamlı ilerici ama güç ve sağlamlıkdan ödün vermeyen bir firma arkadaşlar artık şunu kabüllenmemiz gerek kullandığımız eski teknolojiler tarih oluyor ve yeni teknolojilerde elektronik olmazsa olmaz gibi sadece tek yapmamız gereken bu sistemleri dikkatli kullanmak ve rutin bakımlarını aksatmamak.bu arada güç çekiş konusu deyince ben fabrikaların verdiği teknik tabloları inceleyip onlara göre karar veren bir insan değilim elbetteki incelerim ama son kararı tarlada ve benzinlik istasyonu verir.yani kısacası yiğit meydanda belli olur ben tl100a dır td65dt dir mf398 mf3105 vs bu araçların hepsini kullandıkdan sonra son karar olarak deutz vazgeçilmez oldu eğer traktörü bir alım satım aracı veya bir yatırım olarak düşünüyorsanız başka türkiyede malum az sayıda ve bilenide yok..ama dersenizki yaktığının hakkını versin ve ben bırak evladıma kalsın deutz tek geçerim herkese sevgi saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yolcu23100, post: 302341, member: 3995"] [b]Ynt: DEUTZ-FAHR AGROLUX[/b] arkadaşlar yazılıp isimleri geçtiği için cevap yazma ihtiyacı duydum günümüzde elektronik vazgeçilmez gibi bir şey çünkü gün geçtikce artan akaryakıt fiyatları mevcut sistemleri daha verimli kullanıp ekonomi yaratma zorunluluğu çıkarıyor en basiti hepimizin cebinde olan cep telefonlarının boyutlarına bakın son bir kaç yılda ne kadar değişti kullandığınız otomobillere bir bakın ve daha neler neler. deutz da dünyaca haklı bir üne sahip devamlı ilerici ama güç ve sağlamlıkdan ödün vermeyen bir firma arkadaşlar artık şunu kabüllenmemiz gerek kullandığımız eski teknolojiler tarih oluyor ve yeni teknolojilerde elektronik olmazsa olmaz gibi sadece tek yapmamız gereken bu sistemleri dikkatli kullanmak ve rutin bakımlarını aksatmamak.bu arada güç çekiş konusu deyince ben fabrikaların verdiği teknik tabloları inceleyip onlara göre karar veren bir insan değilim elbetteki incelerim ama son kararı tarlada ve benzinlik istasyonu verir.yani kısacası yiğit meydanda belli olur ben tl100a dır td65dt dir mf398 mf3105 vs bu araçların hepsini kullandıkdan sonra son karar olarak deutz vazgeçilmez oldu eğer traktörü bir alım satım aracı veya bir yatırım olarak düşünüyorsanız başka türkiyede malum az sayıda ve bilenide yok..ama dersenizki yaktığının hakkını versin ve ben bırak evladıma kalsın deutz tek geçerim herkese sevgi saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt