PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oziiron" data-source="post: 7417" data-attributes="member: 276"><p><strong>: DEUTZ-FAHR AGROLUX</strong></p><p></p><p>degişken motor diye birşey var bilirmisin yani same de bu regilatör sayesinde oluyor </p><p> birde istedigin hertürlü nh yi getir 50.60.70.80.90.100.120.130.140.150.ve dahasını aynı motor gücündeki motorlarla girelim tarlaya bakalım nh nolucak ben nhyi kıyaslamıyorum artık başka motor göster bana yakıtsa yakıt güçse güç çekişse cekiş ve birde alanlar dedigi tekşey allah razı olsun neden biz bunları zamannında almamışık sameyi deutz lamborghiniyi biz çok yanlış bilmişik diyorlar bunları dyenler motorou alanlar bir örnek vereyim birde bundan 4bilemedin 5 ay önce hasan diye bi abimize tla100 verdik ama ondan öncede 95t verelimdedik aynı seningibi dedi ben nh nin üstüne motor tanımam ama 100 koştu 2 ay biz de ona zorla denemk için 95t same verdik yok almam malma dedi kulandı 2 hafta adam zararına bize tl yi verdi geldi 95t yi aldı yaptıgı zara nekadar bili yormusun 22 milyar ama abimzin dedigi ne bili yorm usun ben bunu mazot parasından cıkarırım yani fazla söze gerek yok diyorum egerki ben bu motordan memnun degilim diyen varsa omotoru kullanmasını bilmiyor derim cevrenizdeki same deutz lamborgini var ise ve çek miyor diyorsa ben onları bir ayarlayayım bak o motorlar ne oluyor bu motorlar usta seçer herkes yapamaz bunları herkes yapsaydı nediye ben 1 yıl kursunu göreyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oziiron, post: 7417, member: 276"] [b]: DEUTZ-FAHR AGROLUX[/b] degişken motor diye birşey var bilirmisin yani same de bu regilatör sayesinde oluyor birde istedigin hertürlü nh yi getir 50.60.70.80.90.100.120.130.140.150.ve dahasını aynı motor gücündeki motorlarla girelim tarlaya bakalım nh nolucak ben nhyi kıyaslamıyorum artık başka motor göster bana yakıtsa yakıt güçse güç çekişse cekiş ve birde alanlar dedigi tekşey allah razı olsun neden biz bunları zamannında almamışık sameyi deutz lamborghiniyi biz çok yanlış bilmişik diyorlar bunları dyenler motorou alanlar bir örnek vereyim birde bundan 4bilemedin 5 ay önce hasan diye bi abimize tla100 verdik ama ondan öncede 95t verelimdedik aynı seningibi dedi ben nh nin üstüne motor tanımam ama 100 koştu 2 ay biz de ona zorla denemk için 95t same verdik yok almam malma dedi kulandı 2 hafta adam zararına bize tl yi verdi geldi 95t yi aldı yaptıgı zara nekadar bili yormusun 22 milyar ama abimzin dedigi ne bili yorm usun ben bunu mazot parasından cıkarırım yani fazla söze gerek yok diyorum egerki ben bu motordan memnun degilim diyen varsa omotoru kullanmasını bilmiyor derim cevrenizdeki same deutz lamborgini var ise ve çek miyor diyorsa ben onları bir ayarlayayım bak o motorlar ne oluyor bu motorlar usta seçer herkes yapamaz bunları herkes yapsaydı nediye ben 1 yıl kursunu göreyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROLUX
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt