PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROPLUS
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="faziletli" data-source="post: 284965" data-attributes="member: 13737"><p><strong>Ynt: DEUTZ-FAHR AGROPLUS</strong></p><p></p><p> Fatih Bey kardeşim. Çok güzel düşünmüşsünüz traktör büyütmeyi . Bu Deutz Agroplus 87 gerçekten çok iyi bir makinaymış. Gerek yakıtı gerek çekişi , tork yükseltme özelliği ve hatta yoldaki yakıtı aşağı yukarı MF 240 lıklar gibiymiş.Ben de geçtiğimiz yıl döne döne bu makinalardan aradım. Ancak bir traktörün iyi olması sadece bunlardan ibaret değil her ne kadar görünüşte iyi olsa da.... Bunların parça bollukları nasıl bulunduğunuz şehirde, ustası var mı ( bence en önemlisi bu) . Çünkü bir usta ne kadar iyi bir traktörün dilinden anlamazsa hiçbir işe yaramıyor. Sonra bunlar elektronik traktör. Sizi bilmem ama benim bulunduğum bölgede elektronik traktörün e ' sinden anlayacak usta yok. Elektronik aksamlar tez bozulabiliyor ve de pahalı. Ben senin yerinde olsam ( tabi bu benim fikrim daha iyisini bilen daha iyisini söyler) madem yıllardır MF kullanıyorsun MF ' den şaşmam: 398 al , 286 al , 288 al.... Ama bana sorarsan temiz bir 398 lik alırsan hepsinden iyi olur. Parçası bol , ucuz , teferruatı az , ustası bol. Yarın yanıbaşında bir tarla satılmış olsa hemen paraya çevirip anında satarsın. Çünkü prim yapan traktör. Umarım yeterli gelmiştir sana yazdıklarım çünkü bunları taa yüreğimden tüm samimiyetimle yazdım . Unutma derdi çeken bilir. Hekim kim diye sormuşlar 'Başına gelen hekimdir' demişler.Selamlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faziletli, post: 284965, member: 13737"] [b]Ynt: DEUTZ-FAHR AGROPLUS[/b] Fatih Bey kardeşim. Çok güzel düşünmüşsünüz traktör büyütmeyi . Bu Deutz Agroplus 87 gerçekten çok iyi bir makinaymış. Gerek yakıtı gerek çekişi , tork yükseltme özelliği ve hatta yoldaki yakıtı aşağı yukarı MF 240 lıklar gibiymiş.Ben de geçtiğimiz yıl döne döne bu makinalardan aradım. Ancak bir traktörün iyi olması sadece bunlardan ibaret değil her ne kadar görünüşte iyi olsa da.... Bunların parça bollukları nasıl bulunduğunuz şehirde, ustası var mı ( bence en önemlisi bu) . Çünkü bir usta ne kadar iyi bir traktörün dilinden anlamazsa hiçbir işe yaramıyor. Sonra bunlar elektronik traktör. Sizi bilmem ama benim bulunduğum bölgede elektronik traktörün e ' sinden anlayacak usta yok. Elektronik aksamlar tez bozulabiliyor ve de pahalı. Ben senin yerinde olsam ( tabi bu benim fikrim daha iyisini bilen daha iyisini söyler) madem yıllardır MF kullanıyorsun MF ' den şaşmam: 398 al , 286 al , 288 al.... Ama bana sorarsan temiz bir 398 lik alırsan hepsinden iyi olur. Parçası bol , ucuz , teferruatı az , ustası bol. Yarın yanıbaşında bir tarla satılmış olsa hemen paraya çevirip anında satarsın. Çünkü prim yapan traktör. Umarım yeterli gelmiştir sana yazdıklarım çünkü bunları taa yüreğimden tüm samimiyetimle yazdım . Unutma derdi çeken bilir. Hekim kim diye sormuşlar 'Başına gelen hekimdir' demişler.Selamlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR AGROPLUS
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt