PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
*--*DEUTZ FAHR AGROTRON 150,LANDİNİ LEGEND 125,MF 398 3.085D*--*
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 32558" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: *--*DEUTZ FAHR AGROTRON 150,LANDİNİ LEGEND 125,MF 398 3.085D*--*</strong></p><p></p><p>arkadaşlar:</p><p>akgül arkadaşıma bir soru yönelttim,tamamen yaşadığı olayla ilgili yorumlarını gönderdi.sağolsun.şimdi bakıyorum ki olay farklı boyuta gidiyor.hiçbir zaman tatsızlığa varacak düzeye getirmeyelim,lütfen.burada markaların üstünlüğünü değil,transmisyonlar arasındaki farklılığın makina üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini mukayese etmeye çalışıyoruz.</p><p>şimdi lütfen bir daha teknik bölümler ' deki(fendt) ' VARİO İLE SÜREKLİ DEĞİŞKEN ŞANZIMAN ' lar arasındaki farkları anlattığım yazıyı bir gözden geçirin,sistemileri bir mukayese edin,burada şu marka böyle o marka şöyle tartışması yapmayalım.teknik konularda işleyiş farkını anlamaya çalıştım.eğer sorduğum,olayı görerek bizzat yaşamış kişinin yorumları farklı algılanarak sevdiğim arkadaşlarım arasında bir sürtüşme ortamına sürüklenirse olaydan üzüntü duyacağımı tekrar belirtmek isterim.burada markaların değil,transmisyon sistemlerinin elverişliliğini biribirimizi kırmadan,</p><p>kişisel düşüncelerimizi yazarak fikrimizi beyan etme hakkına herkesin sahip olduğunun idraki içerisinde,olayın gerilmeden</p><p>seyredeceğini ümid ederim... sevgilerimle.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 32558, member: 400"] [b]Ynt: *--*DEUTZ FAHR AGROTRON 150,LANDİNİ LEGEND 125,MF 398 3.085D*--*[/b] arkadaşlar: akgül arkadaşıma bir soru yönelttim,tamamen yaşadığı olayla ilgili yorumlarını gönderdi.sağolsun.şimdi bakıyorum ki olay farklı boyuta gidiyor.hiçbir zaman tatsızlığa varacak düzeye getirmeyelim,lütfen.burada markaların üstünlüğünü değil,transmisyonlar arasındaki farklılığın makina üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini mukayese etmeye çalışıyoruz. şimdi lütfen bir daha teknik bölümler ' deki(fendt) ' VARİO İLE SÜREKLİ DEĞİŞKEN ŞANZIMAN ' lar arasındaki farkları anlattığım yazıyı bir gözden geçirin,sistemileri bir mukayese edin,burada şu marka böyle o marka şöyle tartışması yapmayalım.teknik konularda işleyiş farkını anlamaya çalıştım.eğer sorduğum,olayı görerek bizzat yaşamış kişinin yorumları farklı algılanarak sevdiğim arkadaşlarım arasında bir sürtüşme ortamına sürüklenirse olaydan üzüntü duyacağımı tekrar belirtmek isterim.burada markaların değil,transmisyon sistemlerinin elverişliliğini biribirimizi kırmadan, kişisel düşüncelerimizi yazarak fikrimizi beyan etme hakkına herkesin sahip olduğunun idraki içerisinde,olayın gerilmeden seyredeceğini ümid ederim... sevgilerimle..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Fotoğraflar (Çekimler)
*--*DEUTZ FAHR AGROTRON 150,LANDİNİ LEGEND 125,MF 398 3.085D*--*
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt