PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz Fahr Agrotron m420 vs Case maxxum 130
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GörkemÇetin" data-source="post: 1148881" data-attributes="member: 71089"><p>[MENTION=76199]The_Hoca[/MENTION] hocam malesef arşiv incelemeyi bırakın buraya zor zaman buluyorum girmeyi sizin paylaştığınız dlg testlerine baktım ve aşırı fark yok gibi geldi bana ki kağıt üzerindeki değerlerede çok güvenim yok siz bunlara bakarak öneride bulunuyosanız eyvallah ama ben teori yerine pratiğe bakarım, güvenirim...Kendime görede yorum yaptım en azından (sizi tenzih ederim) başkaları gibi hiçbirşeyden çakmayanlar gibi yorumda bulunmuyorum sadece marka fanatikliği yaparak. Kısacası somut bişeyler yazmaya bakıyorum.</p><p>Şu ''servise girince işler değişiyor'' kısmına bir açıklık getirir misiniz rica etsem belki biz yanlış yapıyoruzdur</p><p></p><p>Son olarak niye benim mesajlarımdan alıntı yapıyorsunuz? yazdıklarıma güveniniz yoksa okuyun geçin kimseye bişey kanıtladığımda yok beni başkalarıylada karıştırmayın.foruma çok kısıtlı giriyorum bunu gözlemledim kasti bişey varmı acaba diye düşünmeye başlamadım değil...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GörkemÇetin, post: 1148881, member: 71089"] [MENTION=76199]The_Hoca[/MENTION] hocam malesef arşiv incelemeyi bırakın buraya zor zaman buluyorum girmeyi sizin paylaştığınız dlg testlerine baktım ve aşırı fark yok gibi geldi bana ki kağıt üzerindeki değerlerede çok güvenim yok siz bunlara bakarak öneride bulunuyosanız eyvallah ama ben teori yerine pratiğe bakarım, güvenirim...Kendime görede yorum yaptım en azından (sizi tenzih ederim) başkaları gibi hiçbirşeyden çakmayanlar gibi yorumda bulunmuyorum sadece marka fanatikliği yaparak. Kısacası somut bişeyler yazmaya bakıyorum. Şu ''servise girince işler değişiyor'' kısmına bir açıklık getirir misiniz rica etsem belki biz yanlış yapıyoruzdur Son olarak niye benim mesajlarımdan alıntı yapıyorsunuz? yazdıklarıma güveniniz yoksa okuyun geçin kimseye bişey kanıtladığımda yok beni başkalarıylada karıştırmayın.foruma çok kısıtlı giriyorum bunu gözlemledim kasti bişey varmı acaba diye düşünmeye başlamadım değil... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz Fahr Agrotron m420 vs Case maxxum 130
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt