PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seorhan" data-source="post: 299303" data-attributes="member: 26422"><p><strong>Ynt: DEUTZ-FAHR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p> </p><p>yabanci marka demissin kardes ama tr de en cok tutulan markalar zaten yabanci!nh mf jd v.s ..deutz basarili deil diye belirtmedim dikkatini cekerim ben tutulmama sebebini motor disinda ki seylerde aramak gerektigini dusundum cunku deutz motoru kaliteli oldugunu biliyorum..benim demek stedigimde buydu servis ve yedek parca sorunu icin tutulmuyodur yada motor disinda ki seyler örnek vereyim kabini icin ya da ne biliyiim hidrolik kuvvetli deilse .v.s bu ve benzer seyler olabilir demek istedim..ben deutz u kötulemedim tutulmuyor ben görmedim dedim!!avrupada ben yurt disindayim burdada görmedim deutz!fendt i TR de görmedim ama avrupada gördum..fendt in TR de olmayisida servis ve yedek parca dan dolayi oldugunu kesin gözuyle bakiyorum cunku fendt herseyiyle önde giden yenilikci bi firma..benim en cok hozuma giden fendt ama TR de servis sorunu olcagini dusunerek almaya cesaret edemem ve diger markalara yönelerim mecburen..jd ye gelince eskiden cok tu simdi nedense cok tutulmuyor ama var genede kulananlar..en azndan deutz dan cok ,o kesin kardes..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seorhan, post: 299303, member: 26422"] [b]Ynt: DEUTZ-FAHR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] yabanci marka demissin kardes ama tr de en cok tutulan markalar zaten yabanci!nh mf jd v.s ..deutz basarili deil diye belirtmedim dikkatini cekerim ben tutulmama sebebini motor disinda ki seylerde aramak gerektigini dusundum cunku deutz motoru kaliteli oldugunu biliyorum..benim demek stedigimde buydu servis ve yedek parca sorunu icin tutulmuyodur yada motor disinda ki seyler örnek vereyim kabini icin ya da ne biliyiim hidrolik kuvvetli deilse .v.s bu ve benzer seyler olabilir demek istedim..ben deutz u kötulemedim tutulmuyor ben görmedim dedim!!avrupada ben yurt disindayim burdada görmedim deutz!fendt i TR de görmedim ama avrupada gördum..fendt in TR de olmayisida servis ve yedek parca dan dolayi oldugunu kesin gözuyle bakiyorum cunku fendt herseyiyle önde giden yenilikci bi firma..benim en cok hozuma giden fendt ama TR de servis sorunu olcagini dusunerek almaya cesaret edemem ve diger markalara yönelerim mecburen..jd ye gelince eskiden cok tu simdi nedense cok tutulmuyor ama var genede kulananlar..en azndan deutz dan cok ,o kesin kardes.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ-FAHR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt