PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ G SERİSİ Mİ C SERİSİ Mİ ? FARKI NEDİR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1179521" data-attributes="member: 75306"><p>Arkadaslar ben bir soru sordum olay nerelerden nerelere gitmis yahu . Ben newholland filosuna sahibim , yillardir hic baska marka traktor kullanmadim , traktorlere gps sistemi takiyorum , mantalitem 30 tane 40.000 tl lik motor alip 30 kisi ve 30 aletle ugrasacagima 5 tane adam gibi isimi gorecek motor alip az ekipman (buyuk ekipmna) hassas tarim ve az adam kahri ile yeri bitirmek niyetim . </p><p>Buradaki deutz bayisi ile konsuyorum adam hep kacak cevap veriyor , </p><p></p><p>Misal bendeki deutzun 85 hp traktor 110 luktan az yakar ve daha iyi ceker diyor . </p><p></p><p>Bende abi nasil olcak o diyorum , adam affiniza siginiyorm , koylu tabiri ile (bende koyluyum bu arada) sakin yanlis anlamayin , diyor ki format attiracam , iste olacak vb vb diyor . Ulan adam gibi chip tuning yapilacak de de bende diyeyim hakikaten bu adam motordan anliyormus diye .</p><p></p><p>Yani kafami bayi cok karistirdi bayi beni doyuracak bilgi birikimine sahip degil yada o bilgi birikimini bana aktaramiyor . </p><p></p><p>Sonuc olarak elimde olan newhollanlarin pompalarina ayar yaptircagim , eger ise yararsa bunlarla devam edecegim sonucta hepsi 2017 model ve daha 900-1000 saatteler . Ama degistircegim zaman kesinlikle ithal alacagim . </p><p></p><p>Cevaplar icin tesekkur ederim ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1179521, member: 75306"] Arkadaslar ben bir soru sordum olay nerelerden nerelere gitmis yahu . Ben newholland filosuna sahibim , yillardir hic baska marka traktor kullanmadim , traktorlere gps sistemi takiyorum , mantalitem 30 tane 40.000 tl lik motor alip 30 kisi ve 30 aletle ugrasacagima 5 tane adam gibi isimi gorecek motor alip az ekipman (buyuk ekipmna) hassas tarim ve az adam kahri ile yeri bitirmek niyetim . Buradaki deutz bayisi ile konsuyorum adam hep kacak cevap veriyor , Misal bendeki deutzun 85 hp traktor 110 luktan az yakar ve daha iyi ceker diyor . Bende abi nasil olcak o diyorum , adam affiniza siginiyorm , koylu tabiri ile (bende koyluyum bu arada) sakin yanlis anlamayin , diyor ki format attiracam , iste olacak vb vb diyor . Ulan adam gibi chip tuning yapilacak de de bende diyeyim hakikaten bu adam motordan anliyormus diye . Yani kafami bayi cok karistirdi bayi beni doyuracak bilgi birikimine sahip degil yada o bilgi birikimini bana aktaramiyor . Sonuc olarak elimde olan newhollanlarin pompalarina ayar yaptircagim , eger ise yararsa bunlarla devam edecegim sonucta hepsi 2017 model ve daha 900-1000 saatteler . Ama degistircegim zaman kesinlikle ithal alacagim . Cevaplar icin tesekkur ederim ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ G SERİSİ Mİ C SERİSİ Mİ ? FARKI NEDİR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt