PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ G SERİSİ Mİ C SERİSİ Mİ ? FARKI NEDİR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1179525" data-attributes="member: 75306"><p>Arkadasim su an hali hazirda iki tane aracim var birisini yeni sattim yeniledim </p><p></p><p>Alirken 57.5 tl ye almistim 10.000 km de idi 176.000 kmde 62.000 tl ye verdim . </p><p></p><p>Bmw 520d aracim var alirken 189.000 tl ye almistim su an 200.000 civari satarim . </p><p></p><p>Ben toros binmiyorum ama zarar da etmedim . </p><p></p><p>Marka fanatikligine gerek yok , bir mali airken ne olursa olsun genelde insanlar piyasada satilabilen bir arac aliyor . </p><p></p><p>Ben pikap alirken tat yada mahindra alsaydim satana kadar canim cikar ve zarar ederdim . </p><p></p><p>Arabayi alirken bmw yerine camaro yada lincoln alsaydim yine satana kadar canim cikardi . O yuzden ben kisa vadede traktor degistirdigim icin benim icin ikinci el degeri tabiki onemli , sonucta alip kardes olmak istemiyorum zira 4 kardesim var [emoji23][emoji23]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1179525, member: 75306"] Arkadasim su an hali hazirda iki tane aracim var birisini yeni sattim yeniledim Alirken 57.5 tl ye almistim 10.000 km de idi 176.000 kmde 62.000 tl ye verdim . Bmw 520d aracim var alirken 189.000 tl ye almistim su an 200.000 civari satarim . Ben toros binmiyorum ama zarar da etmedim . Marka fanatikligine gerek yok , bir mali airken ne olursa olsun genelde insanlar piyasada satilabilen bir arac aliyor . Ben pikap alirken tat yada mahindra alsaydim satana kadar canim cikar ve zarar ederdim . Arabayi alirken bmw yerine camaro yada lincoln alsaydim yine satana kadar canim cikardi . O yuzden ben kisa vadede traktor degistirdigim icin benim icin ikinci el degeri tabiki onemli , sonucta alip kardes olmak istemiyorum zira 4 kardesim var [emoji23][emoji23] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ G SERİSİ Mİ C SERİSİ Mİ ? FARKI NEDİR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt