PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz mu perkins mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Turk-1" data-source="post: 1145126" data-attributes="member: 75858"><p>ingliz,alman ve japon. Bence bu üçünün de mekaniği iyi. Perkis ingiliz, deutz ise alman. Gerçi şimdi hepsi uluslar arası şirket olmuş. Parçalar nerelerde imalat yapılıyor ve nerde montajlanıyor? Genellikle belirsiz. Ben perkisin ingiltereden başka montajı yok diye biliyorum. Ama parça imalatı başka ülkelerde yapılıyor diye biliyorum.ülkemiz massey ferguson dan dolayı perkise aşikâr. Sesine , gücüne ve huyunu bildiğimiz içinmidir bilinmez sempati geliyor. Deutz ise ismi var.Ve sesine pek alışık değiliz. Hımmm. Bence perkis. Bence güzel,sesi düşük. Ama motordaki crd sistemi eski bir motor model üzerine mi oluşturulmuş yoksa yeni bir motormu tasarlanmış. Bence bakacağım kaide bu. Bunu baz al bence. Erkunt motor modelini paylaşıyor, o çok tutulan markaların aksine. Kataloğundan o model motoru bir araştır. Perkiste bir çok bilgiyi paylaşıyor. Öyle karar ver bence. Açıklık politikası güzel. newholland ve case ih in motor model ve markasına ulaşamıyorum. Ne olduğu belirsiz. İthalleri hariç. Yabancıların yaptığı belli. Bilen varsa sevinirim. Türk traktör Kendi yapıyorsa %100 kendimi yoksa birine döktürüp yaptırıyormu?pAylaşan olursa sevinirim. Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turk-1, post: 1145126, member: 75858"] ingliz,alman ve japon. Bence bu üçünün de mekaniği iyi. Perkis ingiliz, deutz ise alman. Gerçi şimdi hepsi uluslar arası şirket olmuş. Parçalar nerelerde imalat yapılıyor ve nerde montajlanıyor? Genellikle belirsiz. Ben perkisin ingiltereden başka montajı yok diye biliyorum. Ama parça imalatı başka ülkelerde yapılıyor diye biliyorum.ülkemiz massey ferguson dan dolayı perkise aşikâr. Sesine , gücüne ve huyunu bildiğimiz içinmidir bilinmez sempati geliyor. Deutz ise ismi var.Ve sesine pek alışık değiliz. Hımmm. Bence perkis. Bence güzel,sesi düşük. Ama motordaki crd sistemi eski bir motor model üzerine mi oluşturulmuş yoksa yeni bir motormu tasarlanmış. Bence bakacağım kaide bu. Bunu baz al bence. Erkunt motor modelini paylaşıyor, o çok tutulan markaların aksine. Kataloğundan o model motoru bir araştır. Perkiste bir çok bilgiyi paylaşıyor. Öyle karar ver bence. Açıklık politikası güzel. newholland ve case ih in motor model ve markasına ulaşamıyorum. Ne olduğu belirsiz. İthalleri hariç. Yabancıların yaptığı belli. Bilen varsa sevinirim. Türk traktör Kendi yapıyorsa %100 kendimi yoksa birine döktürüp yaptırıyormu?pAylaşan olursa sevinirim. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Deutz mu perkins mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt