PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ YAKIT TESTİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 810921" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: DEUTZ YAKIT TESTİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi yükten belirli bir kastım yok, traktörün boşta gitmesi dahi motora bir yük oluşturur ki bu da dahil her yük olur. </p><p></p><p>Senin motoru değiştirdiklerini yeni öğrendim hem geçmiş olsun, hem gözün aydın. Yalnız motoru derken komple traktörü mü, komple motoru mu? Gerçi farkeden bişey olmaz, hemen hemen aynı şeyler ama yine de güzel jest yapmışlar. </p><p></p><p>Platform kabin son çıkan serilerde var. Direk ithal kabinle gelenler. Onlar hem ses, hem ısı yalıtımı, hem de konfor olarak çok iyiler ama kabin için fiyat farkını çok çok koymuşlar. </p><p></p><p>Zaten fikrim oluştu, yeni bir traktör alacaksam:</p><p></p><p>Ya Zetor (umut abi sağolsun)</p><p>Ya deutz (yada deutz motorlu bir traktör)</p><p>Ya da sisu motorlu bir traktör ki piyasada en makul olan Valtra ' lar var.</p><p></p><p>Yani bir bomba olmazsa, Allah da kısmet ederse üçünden birine niyetliyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 810921, member: 21067"] [b]Ynt: DEUTZ YAKIT TESTİ[/b] Abi yükten belirli bir kastım yok, traktörün boşta gitmesi dahi motora bir yük oluşturur ki bu da dahil her yük olur. Senin motoru değiştirdiklerini yeni öğrendim hem geçmiş olsun, hem gözün aydın. Yalnız motoru derken komple traktörü mü, komple motoru mu? Gerçi farkeden bişey olmaz, hemen hemen aynı şeyler ama yine de güzel jest yapmışlar. Platform kabin son çıkan serilerde var. Direk ithal kabinle gelenler. Onlar hem ses, hem ısı yalıtımı, hem de konfor olarak çok iyiler ama kabin için fiyat farkını çok çok koymuşlar. Zaten fikrim oluştu, yeni bir traktör alacaksam: Ya Zetor (umut abi sağolsun) Ya deutz (yada deutz motorlu bir traktör) Ya da sisu motorlu bir traktör ki piyasada en makul olan Valtra ' lar var. Yani bir bomba olmazsa, Allah da kısmet ederse üçünden birine niyetliyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ YAKIT TESTİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt