PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ YAKIT TESTİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 811063" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: DEUTZ YAKIT TESTİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>demek istediğini anladım abi tabiki de traktörler yada diğer iş makinaların da rolantide çalışırken tükettiği yakıt birşey ifade etmiyor çünkü o amaçla üretilmemiş dediğin gibi...</p><p></p><p>benim yüklü-yüksüz olayında kastım bundan ziyade herkesin yüke girme anlayışının farklı oluşu örneğin ben traktörü genelde nakliye amacıyla kullanıyorum bana göre 2 tonluk bir sebze nakliyesi yüklü bir iştir hatta çift dışında yapabileceği en yüklü işlerdendir(kullanım amacıma göre) fakat ben bunu tutupta benim motor yüklü nakliyede şu kadar yaktı dersem yanlış olur çünkü 2 ton 72 bglik bir makina için yüklü bir iş değildir ama sende benim gibi kullanıyorsan bu bize yüktür sitemizde nakliyede çalışan UÖZKAN77 nickli abimiz var ona göre hiçtir...</p><p></p><p>yani anlatmaya çalıştığım bu tür bilgiler verilir iken tüm detayların açık-net belirtilmesi gerektiğidir buna şoför unsuru da dahil...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 811063, member: 44293"] [b]Ynt: DEUTZ YAKIT TESTİ[/b] demek istediğini anladım abi tabiki de traktörler yada diğer iş makinaların da rolantide çalışırken tükettiği yakıt birşey ifade etmiyor çünkü o amaçla üretilmemiş dediğin gibi... benim yüklü-yüksüz olayında kastım bundan ziyade herkesin yüke girme anlayışının farklı oluşu örneğin ben traktörü genelde nakliye amacıyla kullanıyorum bana göre 2 tonluk bir sebze nakliyesi yüklü bir iştir hatta çift dışında yapabileceği en yüklü işlerdendir(kullanım amacıma göre) fakat ben bunu tutupta benim motor yüklü nakliyede şu kadar yaktı dersem yanlış olur çünkü 2 ton 72 bglik bir makina için yüklü bir iş değildir ama sende benim gibi kullanıyorsan bu bize yüktür sitemizde nakliyede çalışan UÖZKAN77 nickli abimiz var ona göre hiçtir... yani anlatmaya çalıştığım bu tür bilgiler verilir iken tüm detayların açık-net belirtilmesi gerektiğidir buna şoför unsuru da dahil... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEUTZ YAKIT TESTİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt