PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Alıntılar)
diamond tanıtım vdo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oziiron" data-source="post: 18411" data-attributes="member: 276"><p><strong>: diamond tanıtım vdo</strong></p><p></p><p><strong>[glow=red,2,300]motoru same deutz-fahr euro3 hersilindir başına yüksek basıclı ponpa sisitemli elektronik güç kontrol üniteli 6silindir motor bulunmakta </strong></p><p><strong>bu motorun özelligi ise ani güç kayıplarında motorun nezaman nekadar güçe ihtiyacını algılayıp motorun ani bayılmalarını en aza indirmesiyle</strong></p><p><strong>motorun daha verimli ve bayılmamasını saglıyor ( birnevi antişok ) uyguluyor desem yeri var yani örnek; herhangi bir sebepten dolayı gaz pedalına ani bir şekilde bastıgınızda </strong></p><p><strong>motor bunu algılıyor ve oan içinde enyüksek güçü kullanmanızı saglıyor </strong></p><p><strong>şanzıman ise (ZF 7200 SERİSİ HİDROSTATİK ŞANZIMAN KULLANNILMAKTA ) </strong></p><p><strong>birde bazı modellerinde integral kabin bulunmakta [/glow] </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oziiron, post: 18411, member: 276"] [b]: diamond tanıtım vdo[/b] [b][glow=red,2,300]motoru same deutz-fahr euro3 hersilindir başına yüksek basıclı ponpa sisitemli elektronik güç kontrol üniteli 6silindir motor bulunmakta bu motorun özelligi ise ani güç kayıplarında motorun nezaman nekadar güçe ihtiyacını algılayıp motorun ani bayılmalarını en aza indirmesiyle motorun daha verimli ve bayılmamasını saglıyor ( birnevi antişok ) uyguluyor desem yeri var yani örnek; herhangi bir sebepten dolayı gaz pedalına ani bir şekilde bastıgınızda motor bunu algılıyor ve oan içinde enyüksek güçü kullanmanızı saglıyor şanzıman ise (ZF 7200 SERİSİ HİDROSTATİK ŞANZIMAN KULLANNILMAKTA ) birde bazı modellerinde integral kabin bulunmakta [/glow] [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Videolar (Alıntılar)
diamond tanıtım vdo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt