PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dik freze (rotovatör) ile anız işlenir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet ÇAKIR" data-source="post: 1326501" data-attributes="member: 79795"><p>Hocam tecrübeyle sabit 2 sene önce kendim denedim o yüzden yazdım kendi denemediğim olayı hayal olarak size tavsiye etmem. Fiğ vardı yeşil biçip kaldırdık aynı gün toprak sertleşmeden merdaneli çizel çektik sonra ızgara sürgüyle topaçları parçaladık. ve dönelik mısır ektik mayısta lg limagrindi çeşit ve 1300 kg verim aldık yerden. yem bitkisi ekili arazide yem bitkileri toprağın altını çok gevşek tutuyor ve çizelle sürümde mükemmel oluyor. burada ayrıntı şurada; kırkayakla toplayınca hemen balya bastır ve hemen kaldır yerden yer çok güneş görmesin. kurumasın sertleşmesin ve çizeli çekince hemen gir arkasından rotavatör ile. şimdi aynı işlemleri de sürerek de yapabilirs,n ama çok daha mazot yakarsın ve kesekle çok uğraşırsın seçim senin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet ÇAKIR, post: 1326501, member: 79795"] Hocam tecrübeyle sabit 2 sene önce kendim denedim o yüzden yazdım kendi denemediğim olayı hayal olarak size tavsiye etmem. Fiğ vardı yeşil biçip kaldırdık aynı gün toprak sertleşmeden merdaneli çizel çektik sonra ızgara sürgüyle topaçları parçaladık. ve dönelik mısır ektik mayısta lg limagrindi çeşit ve 1300 kg verim aldık yerden. yem bitkisi ekili arazide yem bitkileri toprağın altını çok gevşek tutuyor ve çizelle sürümde mükemmel oluyor. burada ayrıntı şurada; kırkayakla toplayınca hemen balya bastır ve hemen kaldır yerden yer çok güneş görmesin. kurumasın sertleşmesin ve çizeli çekince hemen gir arkasından rotavatör ile. şimdi aynı işlemleri de sürerek de yapabilirs,n ama çok daha mazot yakarsın ve kesekle çok uğraşırsın seçim senin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dik freze (rotovatör) ile anız işlenir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt