PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dik Rotovarör (Toprak Mikseri) Alacağım. Bilgilerinizi Paylaşır Mısınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keycom" data-source="post: 335790" data-attributes="member: 29554"><p><strong>Ynt: dik rotovatör( toprak mikseri) alıcam. Bilgilerinizi paylaşırmısınız</strong></p><p></p><p>2,5m genişliği çeker rahat olarak ama, ben anızı sürüp, üzerine mikser ve sonrada ekim planlıyorum. 3m bizim bir tanıdıkta var, 147 hp valtraya nefes aldırmıyor diyor.başka bir arkadaşımda 6430 john deere var 2000 devirle gidiyo ancak diyor 3m için.</p><p>2.5 m olursa saatte 8 km hızla giderim, 3m olursa 5km bile hızla gitsem aynı dekar yaparım saattte hem daha iyi toprak hazırlanır.</p><p>fiyatlarına gelince: türkay hafif tip 3m 13.000 tl</p><p> amazone 3m 12.000 euro</p><p> gaspardo 3m 9.000 euro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keycom, post: 335790, member: 29554"] [b]Ynt: dik rotovatör( toprak mikseri) alıcam. Bilgilerinizi paylaşırmısınız[/b] 2,5m genişliği çeker rahat olarak ama, ben anızı sürüp, üzerine mikser ve sonrada ekim planlıyorum. 3m bizim bir tanıdıkta var, 147 hp valtraya nefes aldırmıyor diyor.başka bir arkadaşımda 6430 john deere var 2000 devirle gidiyo ancak diyor 3m için. 2.5 m olursa saatte 8 km hızla giderim, 3m olursa 5km bile hızla gitsem aynı dekar yaparım saattte hem daha iyi toprak hazırlanır. fiyatlarına gelince: türkay hafif tip 3m 13.000 tl amazone 3m 12.000 euro gaspardo 3m 9.000 euro [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Dik Rotovarör (Toprak Mikseri) Alacağım. Bilgilerinizi Paylaşır Mısınız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt