PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dikkat ÖMEMLİ: Tarım arazileri artık köylünün olacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 739342" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: Dikkat ÖMEMLİ: Tarım arazileri artık köylünün olacak</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeş 45 sene diyorsun..bikaç şahitle bu tarlanın bakımını ekimini 25 seneden fazla (hukuken 20 yıl amam kadostro niyeyse 25 yıl diyor) yaptığını ispatlarsan zaten benim bildiğim hazine bunu senin olarak kabul eder..birilerine para ödemenizi gerektiren bi durum yokki..siz hukukçulara danıştınızmı?eski tapusu yoksa kadostroda ada kaydı yoksa bu arazi zaten resmi olrak hazine sayılır...benim köyümde 1932-58-64 üç kez kadotro gelmiş üçüdede görünmeyen tarlalar 2011 de gelen kadostro ile yıllardır kullanan ekip diken sahiplerinde bizler şahitlik edip verilmesini sağladık..onların durumuda senin gibiydi...bi araştır istersen..oradaki memurların aklına uymak gereksiz işler açabiliyor adamın başına...dün bi olay oldu burda icra memuru icera iflas knununun tekbir maddesini bilmiyor..adamı madara ettik burda icraya geliyor kanunun değişeli 3 yürürlüğe gireli 2 yıl olduğundan haberi yok..gerzek evin bütün eşyalarını kaldırmaya kaltı ..sen memur aklıyla hareket etme..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 739342, member: 34391"] [b]Ynt: Dikkat ÖMEMLİ: Tarım arazileri artık köylünün olacak[/b] kardeş 45 sene diyorsun..bikaç şahitle bu tarlanın bakımını ekimini 25 seneden fazla (hukuken 20 yıl amam kadostro niyeyse 25 yıl diyor) yaptığını ispatlarsan zaten benim bildiğim hazine bunu senin olarak kabul eder..birilerine para ödemenizi gerektiren bi durum yokki..siz hukukçulara danıştınızmı?eski tapusu yoksa kadostroda ada kaydı yoksa bu arazi zaten resmi olrak hazine sayılır...benim köyümde 1932-58-64 üç kez kadotro gelmiş üçüdede görünmeyen tarlalar 2011 de gelen kadostro ile yıllardır kullanan ekip diken sahiplerinde bizler şahitlik edip verilmesini sağladık..onların durumuda senin gibiydi...bi araştır istersen..oradaki memurların aklına uymak gereksiz işler açabiliyor adamın başına...dün bi olay oldu burda icra memuru icera iflas knununun tekbir maddesini bilmiyor..adamı madara ettik burda icraya geliyor kanunun değişeli 3 yürürlüğe gireli 2 yıl olduğundan haberi yok..gerzek evin bütün eşyalarını kaldırmaya kaltı ..sen memur aklıyla hareket etme.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dikkat ÖMEMLİ: Tarım arazileri artık köylünün olacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt