PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dikkat önemli bir konu,bankaların oyunu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 802788" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: dikkat önemli bir konu,bankaların oyunu...</strong></p><p></p><p>2 yıl önce Akbank ' a yatan 280 TL paramı 2 yıl sonra yani 2013 te hesap kapatmaya gittiğimde öğrendim. Hesabımı kapatırken dekont imzalattılar 160 TL diyerek. Bu borç mu dedim hayır biz ödeyeceğiz dediler. Paranın tamamı 280 TL imiş 2 yılda 120 TL kesmişler. 160 ödediler. Gerçi havadan gelmiş gibi oldu ama 2 yıl daha uğramasam o parada gidecekmiş. </p><p>Bir keresinde ise Ziraat ' e bir miktar para yatırdım emaneten 15 gün sonra çekmeye gittiğimde hesap işletim ücreti kesmişler. 6 aylık için 65 TL. Parayı hesapta gördüğü an kesiyor. O yüzden kullanmadığınız hesapları kapatmanız menfaatiniz icabı. Yeni açılan hesaplarda ise 1 yıl hesap işletim ücreti yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 802788, member: 6949"] [b]Ynt: dikkat önemli bir konu,bankaların oyunu...[/b] 2 yıl önce Akbank ' a yatan 280 TL paramı 2 yıl sonra yani 2013 te hesap kapatmaya gittiğimde öğrendim. Hesabımı kapatırken dekont imzalattılar 160 TL diyerek. Bu borç mu dedim hayır biz ödeyeceğiz dediler. Paranın tamamı 280 TL imiş 2 yılda 120 TL kesmişler. 160 ödediler. Gerçi havadan gelmiş gibi oldu ama 2 yıl daha uğramasam o parada gidecekmiş. Bir keresinde ise Ziraat ' e bir miktar para yatırdım emaneten 15 gün sonra çekmeye gittiğimde hesap işletim ücreti kesmişler. 6 aylık için 65 TL. Parayı hesapta gördüğü an kesiyor. O yüzden kullanmadığınız hesapları kapatmanız menfaatiniz icabı. Yeni açılan hesaplarda ise 1 yıl hesap işletim ücreti yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dikkat önemli bir konu,bankaların oyunu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt