PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dikkat SAVAŞ ÇIKABİLİR...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SALİM" data-source="post: 577952" data-attributes="member: 21476"><p><strong>Ynt: dikkat SAVAŞ ÇIKABİLİR...</strong></p><p></p><p>nükler güç konusuna bende değinmek istiyordum zaten. israil, pakistan, hidistan, kuzeykore, rusyada önceden beri, amerikada yine keza öyle, çinde, daha sayılacak ülkelerde vardır. güçlü ekonomi güçlü ordu bölgeyi nüfuz altına almaktanda geçer aynı zamanda. işgal edip ele geçirmekten bahsetmiyorum iş birliğinden en azından sorun çıkarmamalarından. arapların gelip ülkemizdeki yüksek sanayileşme çabalarına katılmalarında hiç bi zarar yok. gelsinler sermayeyi koysunlar. bizde insan alt yapısı ve beyin gücüde var. illa yahudi sermayesi hegemonyasında mı ilerliyeceğiz. artık osmanlı tipi bi işgal et ele geçir anlayışıyla güç elde edilemez. avrupa ve amerika sisteminin ötesinde bi sistem uygulamalıyız. bu sistemi uygulama konusundada bizi rahat bırakmayacakları kesin orası biraz hayal gibi.güçlü ekonomi ve güçlü orduyu nasıl sağlamalıyız düşünmemiz lazım. kendi topraklarımız içerisinde kendi kabuğumuzu kıramazsak güçlü ordu olduğunu nasıl anlatacağız. işte karizmamızı fena halde çizdiler.nasıl toparlayacağımızı bilemiyoruz. çizilen karizmamızı illa savaşarak düzeltmeye biliriz savaşalım demiyorum. fakat yeni bi teknoloji atılımı yaparakfarkımızı ortaya koymalıyız. dediiğiniz gibi uçak gemilerimizi yapmalıyız. kıtalar arası füzelerde geliştirmeliyiz. o teknolojilere sahip olmak tek başına yetmiyor. belkide uzaydanda füzeler göndere bilmenin yoluna doğru gideceğiz. denizdeki gemiler gibi uzay araçlarındanda mühümmat gönderile bilecek hedeflere.o zaman işte uluslar arası hava sağası kara sağası su sağası hepsinin önemi yitirilmiş olur. amerika bu günkü gücünü ikinci dünya savaşında son anda farkını ortaya koyarak elde etti. eğer almanya yada japonya başarsaydı onlarındüdüğü ötecekti. bazı dönüm noktalarıda önemli bu konularda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SALİM, post: 577952, member: 21476"] [b]Ynt: dikkat SAVAŞ ÇIKABİLİR...[/b] nükler güç konusuna bende değinmek istiyordum zaten. israil, pakistan, hidistan, kuzeykore, rusyada önceden beri, amerikada yine keza öyle, çinde, daha sayılacak ülkelerde vardır. güçlü ekonomi güçlü ordu bölgeyi nüfuz altına almaktanda geçer aynı zamanda. işgal edip ele geçirmekten bahsetmiyorum iş birliğinden en azından sorun çıkarmamalarından. arapların gelip ülkemizdeki yüksek sanayileşme çabalarına katılmalarında hiç bi zarar yok. gelsinler sermayeyi koysunlar. bizde insan alt yapısı ve beyin gücüde var. illa yahudi sermayesi hegemonyasında mı ilerliyeceğiz. artık osmanlı tipi bi işgal et ele geçir anlayışıyla güç elde edilemez. avrupa ve amerika sisteminin ötesinde bi sistem uygulamalıyız. bu sistemi uygulama konusundada bizi rahat bırakmayacakları kesin orası biraz hayal gibi.güçlü ekonomi ve güçlü orduyu nasıl sağlamalıyız düşünmemiz lazım. kendi topraklarımız içerisinde kendi kabuğumuzu kıramazsak güçlü ordu olduğunu nasıl anlatacağız. işte karizmamızı fena halde çizdiler.nasıl toparlayacağımızı bilemiyoruz. çizilen karizmamızı illa savaşarak düzeltmeye biliriz savaşalım demiyorum. fakat yeni bi teknoloji atılımı yaparakfarkımızı ortaya koymalıyız. dediiğiniz gibi uçak gemilerimizi yapmalıyız. kıtalar arası füzelerde geliştirmeliyiz. o teknolojilere sahip olmak tek başına yetmiyor. belkide uzaydanda füzeler göndere bilmenin yoluna doğru gideceğiz. denizdeki gemiler gibi uzay araçlarındanda mühümmat gönderile bilecek hedeflere.o zaman işte uluslar arası hava sağası kara sağası su sağası hepsinin önemi yitirilmiş olur. amerika bu günkü gücünü ikinci dünya savaşında son anda farkını ortaya koyarak elde etti. eğer almanya yada japonya başarsaydı onlarındüdüğü ötecekti. bazı dönüm noktalarıda önemli bu konularda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dikkat SAVAŞ ÇIKABİLİR...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt