PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
DİPPATLATAN KULLANIMININ GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyinaslan" data-source="post: 865272" data-attributes="member: 51839"><p><strong>Ynt: DİPPATLATAN KULLANIMININ GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLARI</strong></p><p></p><p>Tesekkürler tamamen tabanı tas olan bi tarlamız var beyaz kirs deriz biz. Çok düşük hızlarda 2 3 günde 35 dekar yeri zor yaptım tekli patlatma ile neden mi makineye zarar gelmesin diye sonra ise 15 kadar işçi tutup tas toplattım elle ve kepçeyle. ilk zamanlar sıkıntılı oldu. sonraki zamnlarda sürümde ne tas ne de çizel ile hazırlıkta pim kestim. Önemli olan ilk hazırlık çok yavas ve sabır isityor kadir abi anlıyacagın. Sonraki zamanlar elbet faydasını fazlasıyla görürsün hem rahat nadas hem de yüksek verim alırsın....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyinaslan, post: 865272, member: 51839"] [b]Ynt: DİPPATLATAN KULLANIMININ GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLARI[/b] Tesekkürler tamamen tabanı tas olan bi tarlamız var beyaz kirs deriz biz. Çok düşük hızlarda 2 3 günde 35 dekar yeri zor yaptım tekli patlatma ile neden mi makineye zarar gelmesin diye sonra ise 15 kadar işçi tutup tas toplattım elle ve kepçeyle. ilk zamanlar sıkıntılı oldu. sonraki zamnlarda sürümde ne tas ne de çizel ile hazırlıkta pim kestim. Önemli olan ilk hazırlık çok yavas ve sabır isityor kadir abi anlıyacagın. Sonraki zamanlar elbet faydasını fazlasıyla görürsün hem rahat nadas hem de yüksek verim alırsın.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
DİPPATLATAN KULLANIMININ GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt