PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Diresiyon turu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 931296" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: Diresiyon turu</strong></p><p></p><p>Benim bir arkadaşımın 4x4 Same var. Bir gün bana verdi beraber çalışıyorduk. Römorklu olarak geri geri manevra yapmam gerekti. Fakat manevra kabiliyeti benim traktöre göre daha azdı. Bir-iki seferde manevra yapabildim.</p><p></p><p>Nedenini sordum; meğer kendisi o şekilde ayarlamış. Direksiyonu tam kırdığında ve o şekilde çalışırken manevra yaparken direksiyon hidrolik POMPASINDAN çok ses geldiğini ve zorlandığını anlattı. Kendisi de bir sakatlık çıkmasın diye teker dönüş açısını ayarlamış son ayara gelmiyordu. </p><p></p><p>Direksiyon turu olarak ise: Hemen her traktörün direksiyon kutusunda bir ayar yeri veya ayar vidası vardır. Direksiyon turunu biraz arttırmak veya azaltmak, boşluk almak mümkündür. Fakat ayrıca tur arttırma sistemini bilmiyorum, bilen arkadaşlar cevaplar.</p><p></p><p>Turun fazla olmasının en kötü tarafı yüksek süratte direksiyon hakimiyetinin azalmasıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 931296, member: 46769"] [b]Ynt: Diresiyon turu[/b] Benim bir arkadaşımın 4x4 Same var. Bir gün bana verdi beraber çalışıyorduk. Römorklu olarak geri geri manevra yapmam gerekti. Fakat manevra kabiliyeti benim traktöre göre daha azdı. Bir-iki seferde manevra yapabildim. Nedenini sordum; meğer kendisi o şekilde ayarlamış. Direksiyonu tam kırdığında ve o şekilde çalışırken manevra yaparken direksiyon hidrolik POMPASINDAN çok ses geldiğini ve zorlandığını anlattı. Kendisi de bir sakatlık çıkmasın diye teker dönüş açısını ayarlamış son ayara gelmiyordu. Direksiyon turu olarak ise: Hemen her traktörün direksiyon kutusunda bir ayar yeri veya ayar vidası vardır. Direksiyon turunu biraz arttırmak veya azaltmak, boşluk almak mümkündür. Fakat ayrıca tur arttırma sistemini bilmiyorum, bilen arkadaşlar cevaplar. Turun fazla olmasının en kötü tarafı yüksek süratte direksiyon hakimiyetinin azalmasıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Diresiyon turu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt