PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Diskli pnomatik mibzerin Pazarlığı bitti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 1017870" data-attributes="member: 33118"><p>Uzun zamandır araştırdıgım mibzer konusunu bugün noktaladım</p><p></p><p>Özellikle sırta ekim mısır için lazım olan </p><p>fakat genel itibariyle birçok ürünü sırta ve düze ekebilen diskli mibzer arayışı içindeydim </p><p>Aslında elimde bir adet 2011 de aldıgım baltalı dört sıralı gübreli gmg(Güngör) marka mibzer bulunmaktaydı ve dört yıldır onunla Ekim yapıyordum mısır ayçiçeği ve yerfıstıgı gibi ürünleri</p><p>Hatta mibzer kendini amorti etti üste bir mibzer parasından fazlada para kazandırdı piyasaya yaptıgım ekimlerle</p><p>Fakat ayçiçeği hariç diger ürünlerin ekimi içime sinmiyordu</p><p>Özellikle sırta mısır ekimi bazen iklime ve yagışa bağlı olarak baltalı mibzerle zor oluyordu</p><p></p><p>Bazı markalardan fiyat aldım </p><p>Son olarak kararımı şakalaktan yana kullandım</p><p>Şakalak dört sıralı gübreli diskli mibzerle noktayı koymuş oldum</p><p>Mibzerin fiyatı pazarlıklar sonucunda mısır hasadı vadeli 17 bin TL </p><p>Elimdeki mibzerimide satmadım duruma ve ihtiyaca göre ayçiçeği ekimşlerini ve taşlı arazileri onunla ekmeyi düşünüyorum </p><p>Yeni mibzerimin artıları </p><p>fanda bulunan basınç göstergesi </p><p>Dönüm ölçme cihazı</p><p>Plastik gübre kovaları </p><p>İri taneli tohumlar (yerfıstıgı vs) için geniş boğaz tohum üniteleri </p><p>Kullanışlı kılavuzlar</p><p>Şimdilik gözüme çarpan olumlu gelişmeler bunlar</p><p>Tabi bunlar eski mibzerimde olmadıgı için bana olumlu geldi </p><p>Benim açımdan mibzerin tek eksiği çok agır olması(boş ağırlığı 1060 kg) diger mibzerimin boş ağırlığı 750 kg</p><p></p><p>Mibzer teslim edildiğinde(10 gün içinde) fotografları detaylıca paylaşırım</p><p>Herkese sorunsuz bir ekim sezonu dilerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 1017870, member: 33118"] Uzun zamandır araştırdıgım mibzer konusunu bugün noktaladım Özellikle sırta ekim mısır için lazım olan fakat genel itibariyle birçok ürünü sırta ve düze ekebilen diskli mibzer arayışı içindeydim Aslında elimde bir adet 2011 de aldıgım baltalı dört sıralı gübreli gmg(Güngör) marka mibzer bulunmaktaydı ve dört yıldır onunla Ekim yapıyordum mısır ayçiçeği ve yerfıstıgı gibi ürünleri Hatta mibzer kendini amorti etti üste bir mibzer parasından fazlada para kazandırdı piyasaya yaptıgım ekimlerle Fakat ayçiçeği hariç diger ürünlerin ekimi içime sinmiyordu Özellikle sırta mısır ekimi bazen iklime ve yagışa bağlı olarak baltalı mibzerle zor oluyordu Bazı markalardan fiyat aldım Son olarak kararımı şakalaktan yana kullandım Şakalak dört sıralı gübreli diskli mibzerle noktayı koymuş oldum Mibzerin fiyatı pazarlıklar sonucunda mısır hasadı vadeli 17 bin TL Elimdeki mibzerimide satmadım duruma ve ihtiyaca göre ayçiçeği ekimşlerini ve taşlı arazileri onunla ekmeyi düşünüyorum Yeni mibzerimin artıları fanda bulunan basınç göstergesi Dönüm ölçme cihazı Plastik gübre kovaları İri taneli tohumlar (yerfıstıgı vs) için geniş boğaz tohum üniteleri Kullanışlı kılavuzlar Şimdilik gözüme çarpan olumlu gelişmeler bunlar Tabi bunlar eski mibzerimde olmadıgı için bana olumlu geldi Benim açımdan mibzerin tek eksiği çok agır olması(boş ağırlığı 1060 kg) diger mibzerimin boş ağırlığı 750 kg Mibzer teslim edildiğinde(10 gün içinde) fotografları detaylıca paylaşırım Herkese sorunsuz bir ekim sezonu dilerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Diskli pnomatik mibzerin Pazarlığı bitti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt